Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
pixabay.com

Pe 3 septembrie, urmează o Lună Nouă în Fecioară. Veerle Debruyne, astrolog internațional, ne oferă previziunile pentru zodiile cele mai afectate.

Pe 3 septembrie, Luna Nouă în Fecioară este responsabilă cu aducerea unei energii de reînnoire și claritate. Mai mult, această lună nouă este un moment ideal pentru a-ți organiza viața, pemtru a stabili obiective practice și pentru a te concentra pe detalii. Fecioara, semn de pământ, este cunoscută pentru abordarea sa metodică și atentă, iar acest eveniment astrologic te poate ajuta să îți optimizezi rutina și să faci alegeri sănătoase. Este un moment potrivit pentru a începe noi proiecte legate de sănătate, muncă și auto-disciplina.

Arhetipul Fecioarei este strâns legat de munca asiduă și de dedicarea neobosită. Potrivit Danielei Simulescu, Fecioara este comparată cu o furnică, simbolizând hărnicia, modestia și atenția la detalii.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie: "Avem ocazia să începem un nou capitol al vieții!”

Cel mai mult vor resimți efectele acestei Luni Noi cei cu marcaj mutabil în astrograma natală, deci Gemenii, Fecioarele, Săgetătorul și Peștii.

Veerle Debruyne este astrologul belgian cu reputație, care consideră că Luna Nouă în semnul Fecioarei reprezintă momentul perfect că să ne revizuim viața, să ajustăm anumite detalii și să aducem mai multă ordine și eficiență în sarcinile de zi cu zi.

Iată previziunile pentru zodiile afectate!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă are loc pentru tine în Casa a patra. Așa că o să resimți puternic acest eveniment în tot ceea ce ține de casa ta, dar și în echilibrul dintre muncă și casă, care trebuie să existe. Dacă nu va exista acest echilibru, nu te vei simți prea bine. Însă pot apărea și numeroase schimbări în tot ce ține de zona de case. Poți cumpără o casă, poți alege să o vinzi pe a ta. Dar nu pentru toți nativii vor fi schimbări la un nivel la fel de complex. Pentru alții, poate însemnă pur și simplu o nouă modalitate de a schimba rutina în casă, de a te conecta cu rădăcinile tale într-un mod mai matur decât ai făcut-o până acum. Dacă ai prea multe de făcut la muncă, trebuie să încerci să nu iți neglijezi nici viața de familie. Poate fi dificil, dar trebuie să încerci să iei niște decizii. Un lucru este clar: ai nevoie de mai multă siguranță emoțională.

Horoscop 2025 Gemeni

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu poți să ai parte de multe începuturi și lucruri noi în viața ta, mai ales că această Lună Nouă se va petrece în semnul tău! Astrologul este de părere că Fecioarele pot fi afectate pe două fronturi. Curățenia și ordinea specifice acestui semn de pământ nu trebuie să fie făcute doar la nivel fizic, prin dulapuri, ci și la nivel emoțional, adică să mai iei praful și din sertarele sufletului tău. La final, poți vedea că ești o persoană nouă sau o versiune mai îmbunătățită de-a ta. Pentru că acest eveniment va fi în opoziție cu Saturn din Casa a șaptea, poți realiza dacă munca pe care ai depus-o într-o relație până acum își merită sau nu eforturile intense. Poate să apară mai multă maturitate în zona relațională, deși nu îți va fi ușor să privești lucrurile mai obiectiv, în special daca relația în care ești nu merge. Pentru nativii Fecioară care sunt în relații disfuncționale, această Lună Nouă în semnul lor poate acționa precum un apel de trezire la realitate. Poți fi forțat să iei niște decizii importante. Ai multe îndoieli, mai ales că guvernatorul tău, Mercur, este în Casa a douăsprezecea. 

Horoscop 2025 Fecioară

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă o să aibă loc în Casa a zecea a muncii, a carierei și a statutului profesional. Așa că apare un nou început în acest domeniu al vieții tale. Te vei gândi mai bine cum să iți faci treaba. Pentru alți nativi, acest nou început poate să însemne și renunțarea la un loc de muncă și alegerea unui domeniu diferit de activitate. Sau poate că lucrezi prea mult și iți dai seama că asta te solicită enorm. Ori iți dai seama că nu iți place deloc ce faci în prezent la serviciu. La fel ca în cazul Gemenilor, trebuie să găsești un echilibru între casă și muncă. Ai nevoie de mai multă eficiență pe plan profesional, dar pentru asta, trebuie să te simți bine și acasă. Unii nativi vor simți că muncesc prea mult. Mercur este în Casa a noua, așa că o să te gândești ce contează cu adevărat pentru tine. Poți avea adevărate epifanii. Trebuie să lucrezi mai deștept, nu mai mult.

Horoscop 2025 Săgetător

Pești/Ascendent în Pești

În final, pentru Pești, Luna Nouă se petrece în Casa a șaptea. Așa că, da, poți avea parte de noi începuturi în relații. Asta nu înseamnă, desigur, că toți nativii Pești se vor despărți. Însă cei care au probleme în legăturile amoroase, se pot gândi de două ori înainte și pot lua în calcul ideea unei separări. Saturn este în Casa întâi la tine, așa că poate ți-a adus niște limite sănătoase și o gândire activă. Cine a înțeles ceva din lecțiile lui Saturn nu se va lăsa călcat în picioare de partener, chiar dacă este vorba și de cea mai mare iubire. La tine, Mercur este guvernatorul Casei a șaptea, iar acum se află în Casa a șasea, cea care discută despre rutina ta și activitățile zilnice. Asigură-te că lucrezi la o rutină mai sănătoasă, care să nu te împovăreze suplimentar. 

Horoscop 2025 Pești 

Ritualuri de purificare și înnoire sub Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie. E momentul pentru ordine și claritate!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?