Cele PATRU zodii afectate de a doua Lună Plină în Capricorn din 2024

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, vom avea a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Betsy Gutting, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru zodiile cele mai afectate!

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne vor surprinde în 2024! Pe 21 iulie vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie.

Putem spune că acest eveniment este precum un ultimatum, un moment de încheiere, un apogeu, o linie de sosire. Finalizarea unui proces important. Arhetipul Capricornului ne vorbește despre seriozitate, claritate, maturizare, disciplină, duritate, acceptare și limite.

Mulți dintre noi se vor regăsi la capătul unei etape și vor trebui să renunțe la ce nu mai funcționează. Nu va fi ușor! Dar nici imposibil!

Cel mai mult vor resimți efectele acestei Luni Pline cei cu marcaj cardinal în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Iată previziunile pentru zodiile afectate!

Berbec/Ascendent în Berbec

Experimentezi această Lună Plină în Capricorn în casa a zecea, cea legată de carieră, de împlinirea profesională și de scopul vieții tale, care se manifestă în domeniul carierei. Te vei simți inspirat și pasionat. S-ar putea să simți o creștere a ambiției, o culminare sau un sfârșit. Pentru unii, acest sfârșit poate însemna părăsirea unui loc de muncă și trecerea la o nouă carieră, tranziția către pensionare sau reevaluarea carierei. Este posibil să transformi vocația într-o carieră remunerată. Această Lună Plină ne îndeamnă să creăm un plan solid nou. Chiar dacă te simți tensionat și inconfortabil, acest lucru te motivează să acționezi, să iei decizii, să faci un plan sau să reevaluezi ceva. Este legat de cariera ta, de împlinirea ta și de modul în care vrei să îți petreci viața.

Rac/Ascendent în Rac

Lună Plină se petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor. În acest context, ai putea vedea o manifestare, un parteneriat ajungând la fructificare, un acord, sau un sentiment că aveți spatele unul altuia. Aceasta ar putea reprezenta o schimbare sau eliberarea unui parteneriat. Poate simți că poți lăsa lucrurile să plece ușor sau că ai deja această eliberare și nu este stresantă. Aceasta nu se referă doar la relațiile romantice, ci și la parteneriate de afaceri, relații cu un copil, un prieten apropiat, un frate sau o soră, sau chiar un coleg de muncă. Esențial este că aveți spatele unul altuia. În timpul acestei Luni Pline, s-ar putea să gestionezi lucrurile diferit față de înainte, fără aceleași frici.

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Experimentezi această Lună Plină în casa a patra, care se referă la cămin, familie și condițiile copilăriei. Este rădăcina fundației noastre personale. În timpul unei Luni Pline în casa a patra, de obicei nu vrem să mergem nicăieri, preferăm să rămânem acasă, să plângem, să reflectăm și să facem o curățare emoțională. Vrei să realizezi lucruri, să creezi. Pentru a face asta, de multe ori trebuie să ieșim din zona noastră de confort. Aceasta este o Lună Plină care te ajută să creezi o nouă fundație. Ceva din casa sau mediul tău familial este eliberat, încheiat. Aceasta poate fi o manifestare a unui lucru frumos la care ai lucrat, sau eliberarea a ceva și crearea unui nou plan, o nouă viziune.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Lună Plină este a ta, chiar cea de-a doua. Ce s-a întâmplat pentru tine în timpul primei Luni Pline? Pentru mulți dintre voi, ceva a ieșit la lumină. Vei încheia acea etapă, vei rezolva, îmbunătăți sau repara ceea ce este necesar.  Zona de viață în care se întâmplă acest lucru pentru tine este legată de identitatea ta, de cine ești tu. Este despre cum te vezi tu, în termeni de muncă, în viața personală, în viața de familie sau în activitățile de voluntariat. Este despre imaginea ta de sine și despre cum vrei să te vadă ceilalți. Fiind casa întâi, această Lună Plină poate implica orice zonă a vieții tale. Vrei un plan nou, o fundație nouă, solidă și sustenabilă. Acest lucru se leagă de povestea ta, de intenția ta de „eu sunt", de cum vrei să te simți. Este timpul să creezi o nouă identitate spirituală.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel