Cele mai puternice rugăciuni pentru iubire. Atrage și menține dragostea în viața ta!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Aceste rugăciuni pot fi recitate zilnic sau ori de câte ori simțiți nevoia de ajutor divin în aspectele legate de iubire și relații. 

Rugăciunile pentru iubire sunt considerate o modalitate puternică de a invoca ajutorul divin în relații și de a aduce dragostea în viața cuiva.

Iată câteva rugăciuni puternice pentru iubire!

Rugăciunea pentru iubire adevărată

„Doamne Dumnezeule, Cel care ești izvorul iubirii și al compasiunii, te rog să îmi trimiți iubirea adevărată în viața mea. Ajută-mă să găsesc pe cineva care să mă iubească și să mă respecte, așa cum și eu îmi doresc să iubesc și să respect. Dă-mi înțelepciunea de a recunoaște această persoană și de a construi împreună o relație bazată pe credință, încredere și afecțiune. Amin.”

TREI rugăciuni de marți pentru îndrumare, înțelepciune și binele familiei

Rugăciunea pentru vindecarea unei relații

„Doamne, știu că toate lucrurile sunt posibile prin Tine. Te rog să aduci vindecare în relația mea. Ajută-mă pe mine și pe partenerul meu să comunicăm deschis și sincer, să ne iertăm unul pe celălalt și să ne iubim necondiționat. Dă-ne puterea de a trece peste dificultăți și de a ne reconstrui relația pe o fundație solidă de iubire și respect reciproc. Amin.”

Cum poți atrage NOROCUL de partea ta! Cea mai puternică rugăciune pentru bani şi împlinire

Rugăciunea către Sfântul Anton pentru dragoste

„Sfinte Antoane, mare făcător de minuni, te rog să mă ajuți să găsesc iubirea adevărată. Știu că Dumnezeu a creat pe fiecare dintre noi pentru a iubi și a fi iubit. Intervin-o în numele meu și cere-i Domnului să-mi trimită persoana potrivită care să fie alături de mine în toate momentele vieții. Te rog, ascultă-mi rugăciunea și ajută-mă să experimentez iubirea autentică și durabilă. Amin.”

Rugăciunea pentru iubirea de sine

„Doamne, ajută-mă să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt. Dă-mi puterea să văd valoarea și frumusețea pe care Tu le-ai pus în mine. Învăță-mă să am grijă de mine, să mă respect și să mă tratez cu bunătate. Ajută-mă să fiu un exemplu de iubire și respect de sine, pentru ca astfel să atrag iubirea adevărată în viața mea. Amin.”

PATRU rugăciuni puternice pentru ziua de miercuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel