Cele mai dificile aspecte de avut în harta natală. Până și astrologii simt compasiune pentru tine!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Dacă ai aceste aspecte în astrograma natală, viața ta nu a fost una ușoară!

Există câteva aspecte în astrogramă care pot fi dificile de avut. Sarah France, astrolog și medium, ne vorbește despre ele!

„În astrologie, când văd anumite aspecte într-o hartă natală, imediat îmi spun: „Doamne, am atât de mult respect pentru această persoană din cauza evenimentelor prin care a trecut”. Aceasta este doar opinia mea personală despre unele dintre cele mai dificile aspecte pe care le pot găsi într-o hartă natală. 

Începem cu o Lună în Scorpion sau în Vărsător. Acestea sunt unele dintre pozițiile mele preferate pentru semnul Lunii. Scorpionul, deoarece intensifică orice atinge, așa că, atunci când vine vorba despre Lună, ne referim la experiențele noastre emoționale. Persoanele cu Luna în Scorpion trec de obicei prin suișuri și coborâșuri extreme. În această viață, ele învață să gestioneze și să trăiască cu propriul corp și sistem nervos, care sunt practic „piratate” de emoții atât de puternice. Cu Luna în Vărsător, avem un fel de problemă opusă. Luna vorbește despre modul în care ne conectăm la corpul fizic prin senzațiile fizice ale emoțiilor noastre. Luna în Vărsător respinge emoțiile și conexiunea cu corpul.

Acest lucru poate duce la un sentiment constant de dezamăgire față de viață sau la o detașare excesivă. Poate exista acest sentiment predominant de „nu îmi place să fiu în acest corp și nu vreau să fiu aici”. 

O conjuncție între Pluto, Saturn, Lună sau Neptun. În cazul Lunii și al lui Saturn, întâlnim persoane care, indiferent cât încearcă, nu pot scăpa de un sentiment copleșitor de melancolie sau nostalgie, și pot fi percepute ca fiind puțin depresive, reci, distante, și adesea se simt izolate de ceilalți și de lumea din jurul lor. Acestea sunt de obicei persoanele care au avut de-a face cu abandonul în copilărie și din această cauză, pe parcursul vieții adulte, nu se simt niciodată parte dintr-un grup.

Dificultățile pe care le experimentezi atunci când îți lipsește un element din astrograma natală

Un aspect Luna-Pluto este ceva ce văd foarte des la persoane care se confruntă cu OCD(Tulburarea obsesiv-compulsivă), la fel ca și Mercur-Pluto. Acest aspect poate crea o tendință obsesiv-compulsivă, în care ne confruntăm constant cu cele mai profunde temeri și încercăm să le evităm. Persoanele cu Luna-Pluto sau Mercur-Pluto se confruntă adesea cu gânduri intruzive, care pot fi destul de alarmante și destabilizante. Aceștia ascund adesea suferință, prezentându-se ca fiind foarte controlate, dar în interiorul lor este haos. Luna-Neptun se întâlnește deseori la persoane care au crescut în medii unde erau înconjurate de boli mintale sau dependențe. Fie adoptă aceste tendințe, fie se refugiază într-o formă de escapism. Aici poate exista o tendință de a evita orice lucru care pare dificil sau dur în viață, iar acest model de evitare le poate reține din evoluție. 

Vorbim și despre Mercur în Pești. Spun asta pentru că Mercur este o planetă extrem de importantă, deoarece reprezintă dialogul nostru intern și felul în care percepem lumea prin minte și gândire. Practic, toate tradițiile spirituale din istorie ne-au învățat că cheia unei vieți împlinite și fericite este să învățăm să ne controlăm mintea. Dar Peștii sunt, prin natura lor, incontrolabili, intangibili și iluzorii. Așadar, când ai o minte și un tipar de gândire atât de nebulos și incontrolabil, acest lucru poate duce la multe stări de copleșire și anxietate. 

Când ai multe planete în casele a șasea sau a douăsprezecea, e ca și cum ai învăța să fii răzbunător sau să suferi. Dacă nu te dedici unei cauze spirituale sau chiar uneia umanitare, viața îți va oferi greutăți. Nu ești lăsat să trăiești doar pentru tine și pentru propriile tale dorințe în această viață. Trebuie să fii aici pentru a-i ajuta pe ceilalți. 

Apoi mai este orice aspect tensionat între Venus și Pluto. Văd acest aspect frecvent la persoanele care se confruntă cu relații obsesive sau care au fost victime ale hărțuirii. Desigur, nu este întotdeauna cazul, dar pot exista multe teme legate de control și obsesie în cadrul relațiilor.

Mai este și Saturn în casele a opta sau a unsprezecea. Saturn vorbește despre lucrurile de care ne temem cel mai mult. Simțim că am tras paiul scurt în viață. În casa a opta, poate exista o teamă puternică legată de moarte și pierderea controlului. De multe ori, această frică este amplificată de evenimente traumatizante legate de moarte sau control, care apar în viața acestor persoane. 

În casa a unsprezecea, Saturn creează o restricție în a găsi o comunitate, și deși pot fi înconjurate de o mulțime de oameni, Saturn le face să se simtă întotdeauna singure.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-05-at-02-49-54_40847900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel