Cele mai citite ȘAPTE articole de pe Astrosens în ultima lună. Nu te-ai fi gândit la subiectul preferat de cititori!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vrei să știi care au fost cele mai citite articole de pe site-ul nostru, de pe 15 iunie până astăzi? Iată un top!

Descoperă care au fost cele șapte subiecte de interes pe site-ul nostru în această parte a verii!

1. Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Partenerul care a fost înșelat va simți o scădere reală a stimei de sine. Acest lucru se întâmplă indiferent dacă ești o persoană foarte încrezătoare sau nu. Vei părea diferit în fața altor oameni și asta pentru că te lupți cu propriile tale sentimente despre faptul dacă meriți sau nu. De ce mi-ar face asta? Ce era în neregulă? De obicei, nu are nimic de-a face cu tine, dar așa te vei simți. Infidelitatea ne schimbă pentru totdeauna. Nu este ceva care doar se întâmplă și apoi trecem peste. Ne schimbă modul în care ne simțim și acționăm. Iată ce ne spune Mary Jo  Rapini, psihoterapeut specializat în intimitate!

VEZI aici articolul complet!

2. Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. De data aceasta va rămâne astfel până pe 8 decembrie. Și în 2024, precum în 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate. Dar și de conștientizări dure despre faptul că ne-am lăsat influențați de zona virtuală. Atenție la riscul de dezinformare! Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Vezi aici articolul complet!

3. Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Retrogradarea lui Pluto în Vărsător are loc între 2 mai și 1 septembrie, când va reveni în Capricorn. La 21 ianuarie, Pluto a intrat retrograd în Vărsător și va rămâne în această poziție până în septembrie. Din 20 noiembrie, Pluto va sta în penultimul semn al zodiacului până în 2044! Pluto este cunoscut drept planeta puterii, a transformării, a viselor și extremelor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu aspecte oculte ale existenței. De asemenea, simbolizează tranzițiile, inclusiv trecerea de la un stadiu la altul, uneori în mod simbolic mai degrabă decât fizic.

Vezi aici articolul complet!

4. Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

Pe 20 iunie am avut Solstițiul de vară. Adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie. 

Vezi aici articolul complet!

5. Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Din 11 iulie, Venus tranzitează semnul Leului, unde va rămâne până pe 5 august. Planeta frumuseții și a plăcerilor se mută în cel mai creativ semn zodiacal. Tema principală a acestui tranzit este respectul, care devine moneda noastră de schimb: oferim respect dacă și noi primim. Venus este legată de valoare și de iubirea de sine. Arhetipul Leului ne învață că avem nevoie de admirație și validare. Vulnerabilitățile acestui tranzit sunt vanitatea și aroganța. Vestea bună este că, în 2024, Venus în Leu va forma aspecte favorabile cu Marte și Jupiter, adică ne va oferi numeroase beneficii dacă vom alege să ne dezvoltăm stima de sine. Iată cele trei zodii care vor profita de acest tranzit: Berbec, Leu și Săgetător. 

Vezi aici articolul complet!

6. Infidelitatea și relațiile paralele. Psiholog:"Creierul tău este cel care se duce într-o altă zonă!”

Ce se află în spatele relațiilor paralele? Cum ajung unii oameni să aibă asemenea relații în loc să țină de o relație monogamă?

„Ei bine, din momentul în care alegi să te căsătorești, tu ai impresia o lungă perioadă, că tot ce faci în acel cuplu te reprezintă. Crezi că omul de lângă tine e ce trebuie, îl vezi ca pe cel mai bun, ca pe ceva al tău. Dar după ceva timp, creierul se obișnuiește așa tare cu acel om, de ajungi să îl vezi ca pe un frate sau ca pe o soră, ca pe un membru al familiei, deci nu îl mai vezi ca pe un partener de viață.

Atunci ce face creierul? Se îndreaptă spre o zonă de testare a solului.

Vezi aici articolul complet!

7. Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

A doua parte a anului 2024 va fi marcată de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță, dar și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Vă reamintim că Nodurile Lunare sunt în continuare pe axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025.

Vezi aici articolul complet!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel