Cel mai așteptat aspect astrologic al săptămânii! Atenție, totul se încinge!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Vineri, pe 14 iunie, avem o conjuncție Mercur-Soare în semnul Gemenilor. Conform astrologilor internaționali, este cel mai important moment din săptămână. Iată ce ne spune Cam White!

Luna, cât timp este în Fecioară, face un trigon cu Uranus. Acest aspect este grozav pentru o descoperire, pentru a găsi o soluție nouă, mai ales că Luna în Fecioară este mai rațională, detaliată, logică, organizată. Trigonul cu Uranus aduce inovație, o scânteie creativă, încercarea de a face ceva nou. Dacă ești unul dintre acei oameni care încearcă mereu să îmbunătățească ceva în viața lor, trigonul cu Uranus te poate ajuta să găsești noi moduri de a optimiza un sistem sau ceva ce organizezi sau detaliezi.

Apoi, Luna face un careu cu Venus în Gemeni. Cam White spune: „Îmi amintește de faptul că locuiesc în centrul orașului și în fiecare zi se întâmplă ceva. De exemplu, când o echipa de baschet era în playoff-uri, formația lor de marș a început să cânte și nu am putut să mă concentrez pe muncă din cauza petrecerii de afară. Acesta este felul în care percep Luna în Fecioară în careu cu Venus în Gemeni: vrei să faci lucruri și te simți inspirat, dar există o petrecere afară sau un protest, sau vecinii dau o petrecere, sau ești invitat la o ieșire. E plăcut într-o anumită măsură, dar și frustrant. Cu Venus în Gemeni, te poți întreba dacă te vei plânge că se întâmplă ceva distractiv afară, chiar dacă aveai alte planuri.”

Furia vine cu un preț dureros pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vei rămâne dezamăgit! - VIDEO

Apoi, Luna face o opoziție cu Neptun, aduce aminte de momentele în care te organizezi și te simți inspirat, dar apoi te distrage ceva și când te întorci la ce făceai și după te întrebi de ce ai început asta.

Să vorbim despre conjuncția lui Mercur cu Soarele. Ce ne spune astrologul internațional?

„Îmi place foarte mult această conjuncție a lui Mercur, deoarece Venus și Jupiter sunt în Gemeni. Tocmai am avut conjuncția Venus-Soare și conjuncția Soare-Jupiter, care a fost în Taur, dar toate acestea sunt în semnul lui Mercur. Mercur este foarte aproape de Soare, ceea ce în astrologia tradițională înseamnă că este sub razele Soarelui, adică nu funcționează bine. Dar, fiind în propriul său semn zodiacal, acest lucru ar trebui să-i amplifice energia.

Apropierea lui Mercur de Soare este un semn că planeta se reînnoiește, că boala s-a sfârșit și că începe o perioadă de recuperare. Acest lucru înseamnă că toate lucrurile legate de Mercur și Gemeni sunt clarificate abia vineri.

Avem toate aceste lucruri distractive în Gemeni, toată această expansiune și stimulare. Conjuncția Soarelui și a lui Mercur aduce claritate, nu doar un moment în care se aprinde un beculeț, ci mai degrabă procesezi acum toată informația.”

Previziuni pentru Gemeni, Rac, Fecioară și Scorpion. Nu aveți ce face, ghinionul vă urmărește pretutindeni!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel