Ce va aduce Saturn retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător: „Planul financiar va avea de suferit!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Vărsător și Ascendent în Vărsător?

Saturn este guvernatorul tău și acum retrogradează în casa a doua, unde se află din martie 2023. Îți aduce reajustări pe plan financiar, teste, multe lecții și imposibilitatea de a mai cheltui ca până acum.

Totodată, îți aduce o decizie de a investi în ceva pe termen lung. De exemplu, poți închiria sau vinde ceva. Orice care te va ajuta să faci bani și îți va aduce o stabilitate financiară pe termen lung.

Saturn retrograd în casa a doua te obligă să trăiești cu mai puțin. Vei tăia din cheltuielile inutile, indiferent de vârsta pe care o ai. Marele Malefic te obligă să îți testezi capacitatea de a cheltui. Casa a doua reprezintă banii pe care îi faci din munca proprie.

Vor apărea și cheltuieli importante, legate de familie sau casă. Prin urmare, vei avea nevoie de banii puși deoparte. Dacă nu îi vei avea, te vei plânge și te vei enerva. Vei da vina pe toată lumea, mai puțin pe tine.

Pentru unii, s-ar putea ca veniturile să se împuțineze. Pot exista niște tăieri sau pierderi ale unei surse de venit. Aceste momente grele se întâmplă pentru a căpăta reziliență.

După ce ți-a dat toate lecțiile din lume, Saturn îți poate aduce recunoaștere și unele premii. Acestea vor veni, dar cu întârziere.

Axa destin-karma pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Fă-te remarcat, este extrem de important!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel