Ce va aduce Saturn retrograd pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion: „Fericirea ta va da socoteală!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Vești bune pentru Rac, Scorpion și Pești. Un pas în spate pentru Leu și Vărsător

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Scorpion și Ascendent în Scorpion?

Saturn retrogradează în casa a cincea, cea a iubirii și a stimei de sine. Ce ai de învățat până în noiembrie? Că nu trebuie să depinzi de iubirea și de părerea celorlalți. Prin urmare, este necesar să înveți să te iubești pe tine însuți.

Când încercăm să ne cultivăm iubirea de sine, nu se întâmplă precum în cărți, ci printr-o despărțire, printr-o decizie serioasă pe plan amoros, printr-o responsabilitate în plus față de un copil și poate printr-un mod prea exigent asupra vieții.

„Este ca și cum fericirea ta trebuie să dea socoteală permanent unui profesor dur și exigent”, spune Daniela Simulescu. De exemplu, dacă ajungi în vacanța pe care ai așteptat-o de mult timp, Saturn nu te lasă să te bucuri de ea. Vei avea un gol interior. Inițial, când începe acest tranzit, te vei îndrepta spre lucruri exterioare: să mai slăbești, să te îmbraci altfel, să intri într-o relație sau să participi la un eveniment. Ești într-o fugă după validarea exterioară. Vei obține lucrurile exterioare, dar nu te vei simți bine. Dacă cauți în exterior, vei da peste oameni care au același gol.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Pentru cei care vor un copil, Saturn retrograd poate întârzia și mai mult procesul sau poate aduce anumite dificultăți. Dacă ai copii, apar probleme legate de aceștia. Poate fi vorba despre unele de sănătate sau legate de instituții, cum ar fi grădinița, școala.

Astrologul îți recomandă să accepți că iubirea nu e ca în filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel