Ce va aduce Saturn retrograd pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător: „Nu ai tu puterea supremă asupra vieții!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Încă două săptămâni cu Lilith/Luna Neagră în Fecioară! Schimbări drastice pentru FIECARE zodie

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Săgetător și Ascendent în Săgetător?

Saturn retrogradează în casa a patra. În această casă, regăsim mai multe componente.

În primul rând, vorbim despre locuință. Când Saturn retrogradează aici, se strică ceva prin casă. Dacă ți-ai cumpărat o casă și ești pregătit să te muți, se amână. Când în sfârșit te muți, îți dai seama că mai sunt lucruri de construit, de refăcut sau de redecorat. Chiar și cumpărarea sau vânzarea unei case durează mult. Totul te frustrează. Pe moment, decizi să nu mai faci nimic. Dar Saturn retrograd zice: „Stai! Provoacă-te, enervează-te și plânge-te, dar prezintă-te ca un om matur. Trebuie să accepți că nu ai tu puterea supremă asupra vieții.”

Saturn retrograd în casa a patra mai are și darul de a aduce probleme de sănătate în familie. Poate fi vorba despre rude, părinți, bunici.

Saturn în casa a patra face ca viața de familie să fie una foarte plictisitoare. Cu Jupiter în casa a șaptea, poți primi tot felul de invitații, dar nu o să le mai simți ca altă dată.

Totodată, dacă aștepți casa visurilor tale, Saturn îți spune să renunți la acest gând. Marele Malefic spune: „Mută-te! Poate te-ai săturat să te cerți cu socrii sau părinții. Până aștepți tu să pice din cer... Mută-te! Nu-ți convine momentan, dar asta este! O să vină mai târziu ce vrei tu și cum vrei tu. Deocamdată, asigură-ți liniștea.”

Dacă te-ai născut în anii 1953,1965,1977,1989,2001, iată ce îți prezice horoscopul chinezesc

Să vorbim și despre partea metaforică a casei a patra. Saturn retrograd aduce o îmbătrânire în comportament, în atitudine sau poate veni și cu o lipsă de maturitate. Dacă apar evenimente serioase în familie, ai putea da bir cu fugiții, în loc să te comporți precum un adult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel