Ce va aduce Saturn retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Viața ta se schimbă radical!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Pești și Ascendent în Pești?

Ești protagonistul acestei retrogradări. Saturn vorbește despre îmbătrânire pentru cei tineri, dar și întinerire pentru cei mai în vârstă.

Ce aduce Saturn retrograd? Dacă până acum ai știut că ai niște probleme de sănătate și le-ai amânat, acum nu o mai poți face. Trebuie să iei niște decizii. Saturn îți arată că ai alergat după prea mulți iepuri când vine vorba de sănătate. Nu mai trebuie să le încerci pe toate și să găsești explicații, ci să te bazezi pe specialiști. Nu mai poți face experiențe pe tine.

După care, Saturn retrograd în semnul tău te maturizează în câteva luni, cât ar fi făcut-o într-un an. De ce? Va trebui să muncești. La serviciu apar proiecte și poate îți mai iei tu altele pe lângă. Și la școală, cât și în familie pot apărea unele probleme.

Saturn nu te mai lasă să te ocupi de distracție. Poate doar să mergi într-un parc, dar nu petreceri sau alte lucruri de genul acesta.

În plus, Marele Malefic te obligă să te iei mai în serios ca altă dată. Saturn vine cu călire emoțională. Va trebui să privești viața printr-un filtru mai dur și să accepți că asta este realitatea. La un moment dat, o să apară și recunoașterea.

Cu Saturn retrograd totul se mișcă încet și foarte frustrant. Sub această presiune, până pe 15 noiembrie, o să crești enorm. La finalul anului, îți vei aminti de vara aceasta.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel