Ce va aduce Saturn retrograd pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn: „Pregătește-te să devii mai înțelept!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Capricorn și Ascendent în Capricorn?

Saturn este guvernatorul tău. Prin urmare, această retrogradare îți priește de minune. Saturn va retrograda în casa a treia. Te face mai înțelept decât ești.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Poți deveni mai vocal, comunicativ, dornic să împărtășești informație și să înveți. Când toată lumea în jurul tău va fi sobră, tu vei spune glume și vei interacționa.

Profită de perioada de pe 29 iunie și până pe 15 noiembrie. Joacă-te cu propria minte, care îți va fi un mare aliat. Este o perioadă bună pentru obținerea unei diplome, pentru a învăța ceva nou, însă și pentru a relua anumite legături.

Chiar dacă este retrograd, te ajută la investiții. Nu vei pune toate ouăle într-un singur coș. În perioada următoare, ai înțelepciunea să progresezi cu pași mici, dar siguri.

Unii vor dori să-și ia permisul de conducere, să își cumpere o nouă mașină sau să călătorească. Atenție! Călătoriile vor fi cu sens. De exemplu, te duci într-o excursie unde vrei să vizitezi un obiectiv care înseamnă mult pentru tine.

Pot apărea mici probleme în relațiile cu frații și surorile, nu neapărat în sens negativ. Apar evenimente care să vă lege și care vă obligă să lucrați mai mult împreună.

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel