Ce se întâmplă după ce murim? Un medium spiritual ne răspunde!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
freepik.com
freepik.com

Toată lumea se întreabă: oare prin ce voi trece după moarte? Un specialist răspunde.

Mediumul spiritual este o persoană care pretinde că are abilitatea de a comunica in special cu spiritele sau entitățile din alte dimensiuni. Aceste persoane sunt consultate pentru a primi mesaje de la persoane decedate sau pentru a obține ghidare spirituală.

Persoanele care au trecut prin experiențe la limită (Near-Death Experiences - NDE) descriu senzații de pace, lumini strălucitoare, întâlniri cu ființe spirituale sau rude decedate, și o senzație de detașare de corpul fizic. Din punct de vedere medical, aceste experiențe pot fi explicate prin diverse teorii legate de modificări ale chimiei creierului, lipsa de oxigen sau activitate cerebrală anormală în timpul stărilor critice.

Din punct de vedere biologic, moartea este un proces treptat în care funcțiile corpului încetează să mai funcționeze. Înainte de moarte, persoanele pot experimenta o serie de schimbări fizice și mentale, inclusiv slăbiciune extremă, pierderea conștienței și eventual oprirea funcțiilor vitale (inima, respirația).

Poate astrologia să prezică moartea? Din seria Daniela Simulescu ne răspunde

Mulți creștini cred în existența unui suflet nemuritor care, după moarte, merge în Rai sau Iad în funcție de viața și faptele persoanei.

Prin ce trecem atunci când murim? Iată ce ne spune mediumul spiritual Tayla Isabella!

Sunt șase lucruri care se întâmplă atunci când plecăm de pe această lume. Și vă ofer răspunsul, dacă doriți să îl aflați.

1. Sufletele sunt imediat întâmpinate de membrii familiei, animalele de companie, prietenii și ghizii spirituali ai persoanelor care au murit.

2. Indiferent de modul în care a murit cineva, tranziția de la lumea fizică la viața de apoi este lipsită de orice durere și este cea mai pașnică experiență din lume.

"Moartea de bătrânețe" NU există. Ce spun specialiștii legat de această expresie

3. Orice durere sau suferință a rămas în întregime cu corpul fizic. Sufletele sunt eliberate de orice durere care a fost simțită vreodată în lumea fizică.

4. Sufletele își creează propriile aventuri și propriul rai. Nu există conceptul de timp, așa că se simt pur mulțumiți în orice moment.

5. Sufletele ajută la ghidarea și veghea asupra celor dragi încă în lumea fizică. Ei pot auzi și vedea totul.

6. Toate conflictele care au avut loc vreodată cu alți membri ai familiei din trecut sunt rezolvate complet în viața de apoi. Nu există resentimente, frustrare sau furie. Doar recunoaștere și posibilitatea de a merge mai departe împreună.

Experiența morții rămâne în mare parte un mister, cu multe teorii și perspective bazate pe credințe personale, religioase și dovezi anecdotice. Fără dovezi științifice concrete și verificabile, orice răspuns este speculativ și subiectiv.

Cum se confruntă semnele zodiacale cu moartea sau doliul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel