Ce să NU faci în timpul SuperLunii Pline din 17 octombrie. Energia este nesăbuită și grăbită!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Manifestăm sau nu la SuperLuna Plină din 17 octombrie? Iată ce trebuie să știi!

Acesta este ceea ce ar trebui și nu ar trebui să faci în timpul SuperLunii Pline pe 16 și 17 octombrie, precum și în zilele de după.
 
Nu manifesta și nu face ceva impulsiv. Este mai probabil să faci ceva nechibzuit și nesăbuit. De exemplu, această Lună Plină te va face să vrei să cauți răzbunare sau să fii meschin. Așadar, nu acționa pe baza celor mai rele impulsuri ale tale.

Acest eveniment vine cu riscul să faci ceva de care să te căiești mai târziu. Tot ce manifești acum poate aduce doar rezultate pe termen scurt, în loc de succes pe termen lung, deoarece energia acestei Luni Pline este nesăbuită și grăbită. De asemenea, vei fi extrem de emoțional înainte și în timpul Lunii Pline, deoarece această Lună se aliniază cu Chiron, vindecătorul rănit. Mulți dintre voi, în special cei cu marcaje în Berbec, Rac, Capricorn și Balanță, veți fi cuprinși de furie și durere, reflectând asupra rănilor emoționale din trecut. Și s-ar putea să deveniți meschini.

S-ar putea să te trezești planificând răzbunare împotriva celor care te-au nedreptățit. Acest lucru se întâmplă deoarece Luna Plină va face un careu cu Marte, planeta energiei agresive. Așadar, nu te răzbuna pe alții. Controlează-ți emoțiile pentru a evita implicarea în drame și conflicte inutile. Fii atent, pentru că este posibil să fii provocat și să faci sau să spui ceva de care să regreți mai târziu.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Așteaptă până după eveniment pentru a decide dacă cineva merită furia ta și înțelege că a fi extrem de emoțional în această perioadă este normal. Vei reflecta asupra traumelor și rănilor tale din trecut. Acesta este un moment în care vei simți nevoia să te conectezi profund cu emoțiile și traumele tale. Permite-ți să explorezi aceste emoții și să faci munca de umbră.

Aceasta va fi cea mai mare eliberare emoțională pe care o vei experimenta înainte de sfârșitul anului. Vei elimina rănile emoționale rămase de la eclipsa de Berbec din 8 aprilie. Acum este momentul să îți simți emoțiile pentru a te curăța emoțional și energetic, astfel încât să poți păși în puterea ta și să renaști, pregătindu-te pentru noul an. Așadar, plângi dacă simți nevoia. Permite-ți să ai explozii emoționale în confortul casei tale.

De asemenea, Luna Plină va face un careu cu Pluto, planeta distrugerii, renașterii și puterii. Poți folosi energia pentru a distruge părți din vechea ta viață care nu îți plac, astfel încât să poți păși în puterea ta și să renaști ca cea mai bună versiune a ta. Poți face acest lucru prin realizarea unui ritual de eliberare. 

Pericolele Superlunii Pline în Berbec din 17 octombrie. Este reactivă și impulsivă!

Acordă-ți timp pentru a medita și pentru a te gândi la toate rănile, restricțiile, barierele și stagnările care te-au împiedicat să obții viața pe care ți-o dorești. Și după ce ai făcut asta, afirmă de zece ori: „Acum eliberez asta, acum pășesc în puterea mea". Aceasta este o strategie simplă, dar eficientă. 

Această Lună Plină poartă multă putere pe care este recomandat să o folosești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel