Ce să NU faci în timpul eclipsei de Soare din 2 octombrie. Ai putea atrage energii negative!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 2 octombrie, avem o Eclipsă de Soare în semnul Balanței. Există câteva lucruri pe care trebuie să nu le facem în timpul acesteia!

Iată ceea ce ar trebui să faci și ceea ce ar trebui să eviți în timpul eclipsei de Soare din 2 octombrie!

Nu manifesta și nu face planuri majore. Dacă realizezi un ritual de manifestare sau îți setezi noi intenții, manifestările tale ar putea să se întoarcă împotriva ta sau să meargă prost. Acest lucru se întâmplă deoarece energia unei eclipse este haotică și incontrolabilă. Din acest motiv, e mai bine să nu faci planuri extravagante.

Recomandat ar fi să stai acasă, să te relaxezi, să o iei ușor. Nu îi trimite mesaje fostului. Nu forța lucrurile în viața ta amoroasă. Acesta este un moment în care un fost ar putea încerca să revină în viața ta. Această eclipsă va declanșa o perioadă de o lună în care ar putea avea loc evenimente predestinate sau neașteptate în viața ta amoroasă. Acest lucru se întâmplă deoarece eclipsa are loc în semnul Balanței, care este guvernată de planeta Venus, planeta relațiilor și a iubirii. Și eclipsa se petrece pe Nodul Sud, ceea ce înseamnă că vom reveni la teme din trecut. Așadar, pe parcursul lunii octombrie, foști parteneri ar putea reveni sau unii dintre voi ar putea intra în noi relații sau trece prin despărțiri. Relaxează-te, orice se întâmplă este menit să se întâmple, lasă lucrurile să vină la tine.

Fii atent la ceea ce intră sau iese din viața ta amoroasă în octombrie, deoarece va avea semnificație pentru modul în care se va desfășura în următoarele 6 luni. Vei fi extrem de emoțional în timpul acestei eclipse, sunt de așteptat schimbări de dispoziție în această perioadă. Este un moment în care trebuie să simți ceea ce trebuie să simți. Multe răni din trecut, traume din relații și amintiri negative vor ieși la suprafață. Așadar, vei dori să faci muncă de introspecție și să te adâncești în sentimentele tale. Vei curăța aceste emoții astfel încât să poți rupe ciclul durerii emoționale și să te renaști din nou. Această eclipsă îți va permite să îți accesezi puterea și să pășești într-o viață nouă, eliberată de bagajul emoțional din trecut. Și încearcă să îți controlezi emoțiile când ești în preajma altor oameni pentru a nu-ți descărca furia asupra lor. Această eclipsă va face un careu cu Marte, planeta agresiunii. Așa că s-ar putea să fii ușor iritat de alți oameni.

Opinia unui astrolog internațional despre Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie: "Ne pregătim pentru schimbări inevitabile!”

Nu este un moment bun pentru manifestare, dar această eclipsă poate accelera rapid viața ta către ceea ce îți dorești. Eclipsa are capacitatea de a transforma totul rapid în viața ta și poți profita de acest lucru. Așadar, în timpul eclipsei sau în jurul ei, poți să faci un ritual de eliberare și iată cum îl poți face. Scrie sau gândește-te la ce trebuie să renunți sau să eliberezi pentru a obține viața ta de vis.

De exemplu, aceasta ar putea fi stagnarea în carieră, rănile emoționale, obiceiurile proaste, lipsa de direcție. Apoi, acordă-ți timp pentru a vizualiza că trăiești viața ideală. Chiar dacă nu este un moment bun pentru a manifesta lucruri noi și a seta noi intenții, dar vei vizualiza și te vei concentra asupra acțiunilor tale anterioare, așa că asta este în regulă. Eclipsa este un moment extrem de puternic pentru eliberare și detașare și, prin realizarea acestui ritual de eliberare, vei putea să accelerezi rapid viața ta către dorințele și visele tale. 

De asemenea, abilitățile tale psihice vor fi extrem de amplificate în această perioadă, așa că fii atent la visele, viziunile pe care le ai, semnele și sincronicitățile pe care le observi, deoarece vor conține mesaje valoroase și ghidare importantă. Ai încredere în intuiția ta, va fi corectă. Și poartă conversații, apeluri telefonice cu prietenii tăi, membrii familiei, persoanele în care ai încredere.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel