Ce preferă fiecare zodie: căsătorie, întâlniri sau aventuri?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Fiecare semn zodiacal are o preferință atunci când vine vorba de tipul de relație romantică pe care și-o dorește. Să vedem cum se situează cele doisprezece semne zodiacale în ceea ce privește preferințele pentru căsătorie, întâlniri sau aventuri!

Nu toată lumea își dorește căsătoria. Unii oameni nu își pot imagina să meargă pe culoar spre dragostea vieții lor, și asta este acceptabil, deoarece cu toții avem dorințe, nevoi și personalități diferite. Uniivor să călătorească, să se concentreze pe carieră sau sunt confortabili cu relațiile lor fără o hârtie care să le oficializeze.

Berbecii sunt cunoscuți pentru independența lor și capacitatea de a face ceea ce vor, când vor și cum vor, ceea ce nu este întotdeauna posibil într-o căsătorie. Cu toate acestea, ei își doresc pe cineva care să-i adore și să considere că toți ceilalți sunt niște nepricepuți. Astfel, întâlnirile ar putea fi cea mai plauzibilă opțiune pentru ei.

Taurul este un semn practic, căruia îi place să facă ceea ce se așteaptă de la el și, ca urmare, este foarte tradiționalist în majoritatea aspectelor vieții. Taurii preferă să se căsătorească la începutul vârstei de 20 de ani, deoarece consideră că acest lucru este normal. Ei nu își pot imagina să aibă o relație fără legături de lungă durată.

Gemenii, cu natura lor copilăroasă, sunt predispuși să se arunce într-o căsătorie prea devreme, posibil fără să cunoască bine persoana respectivă. Ei cred în povești cu zâne și în „fericirea până la adânci bătrâneți" și intră într-o relație cu aceeași speranță. Cu toate acestea, pentru că acest semn este atât de schimbător, există o probabilitate semnificativă ca orice căsătorie în care se grăbesc să eșueze.

Racii sunt niște persoane care preferă să stea acasă și nu își pierd timpul cu parteneri pe care nu-i pot aduce la mama. Ei caută pe cineva cu care se pot căsători cât mai repede posibil. Își doresc protecția și securitatea pe care le oferă căsătoria, precum și mulți copii și/sau animale de companie.

Leii, fie că sunt bărbați sau femei, au nevoie de o fortăreață pentru a se proteja de intruși, motiv pentru care devin soți excelenți. Leii nu se așează ușor la casa lor, fie pentru că tânjesc după atenție, fie că flirtează prea mult. Totuși, semnul Leului va bifa probabil căutarea de întâlniri.

Fecioarele sunt perfecționiste care se străduiesc constant să se îmbunătățească pe ele însele, pe alții și orice altceva. Adesea se iluzionează, crezând că odată ce totul va fi perfect, se vor căsători, dar pentru că nimic nu pare niciodată suficient de bun pentru ele, căsătoria este mereu amânată și vor continua să se întâlnească.

Dificultățile pe care le experimentezi atunci când îți lipsește un element din astrograma natală

Balanța este semnul astrologic care reprezintă căsătoria. Își doresc un partener în toate aspectele vieții. Sunt soți ideali și rămân romantici și atrăgători chiar și după mulți ani împreună. Acest semn va opta pentru căsătorie în loc de întâlniri multiple.

Scorpionii sunt abili în a scana posibilii parteneri și în a-i pune la încercare de la început, astfel încât defectele să fie identificate rapid. Toate acestea pentru a testa dacă cineva este capabil să reziste o viață întreagă. Ei planifică să se căsătorească într-o zi, dar preferă să se limiteze la întâlniri mai întâi.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt aventurieri. Ei sunt predispuși la dorința de a călători, ceea ce poate fi problematic dacă sunt legați de căsătorie. Prin urmare, preferă întâlnirile și ar putea chiar să se bucure de o aventură sau două.

Capricornii nu se nasc cu dorința de a se căsători. Ar prefera mai degrabă să aibă o carieră de succes, mulți bani sau un statut social înalt. Nimic nu îi satisface mai mult decât recunoașterea socială și câștigurile financiare. Ei își doresc să fie iubiți fără complicațiile căsătoriei, de aceea sunt mai predispuși să se întâlnească exclusiv cu cineva.

Vărsătorii sunt prieteni excelenți, dar dorința lor de independență, combinată cu aversiunea lor față de conexiunile emoționale, îi împiedică să se căsătorească. Ei sunt mai atenți la cerințele lumii, ceea ce le face dificil să se concentreze doar pe o singură persoană și, prin urmare, optează pentru aventuri.

Peștii sunt un semn romantic și cu o imaginație bogată. Acest semn de apă nu este sigur unde se situează și interpretează frecvent greșit dorințele altora ca fiind ale lor. Sunt conștienți de acest neajuns, ceea ce îi face să fie precauți în privința căsătoriei și îi încurajează să urmărească aventuri.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel