Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Săgetător: Va trebui să te pui pe primul loc!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a șasea, care reprezintă obiceiurile tale zilnice, sănătatea mentală, fizică, spirituală și emoțională, starea de bine. Vorbește despre cum îți poți fi de folos, este și casa animalelor de companie, rutina zilnică, nutriția, dieta ta. Este locul unde căutăm un ghid sau un consilier, un mentor, sau apelăm la practici alternative de sănătate prin vitamine, suplimente, exerciții sau orice alte rutine alternative de sănătate și stare de bine pe care le implementezi pentru tine pentru a avea obiceiuri de sănătate mai bune.

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Marte reprezintă unde acționăm, dorința de a iniția unele lucruri, de a fi îndrăzneți și de a ne impune. Este modul în care preluăm inițiativa asupra obiectivelor noastre. Semnifică unde avem pasiune și curaj, abilitatea de a depăși provocările, ceva ce are legătură cu sănătatea mentală și starea de bine. Se concentrează pe zona vieții noastre unde trebuie să direcționăm acțiunea pentru a avansa.

Uranus spune că trebuie să gândim în afara tiparelor, că este nevoie de o schimbare, că trebuie să fim individuali în acest sens. Trebuie să ne concentrăm pe o descoperire în abordarea noastră față de sănătate, față de rutinele zilnice. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de orice limitări impuse de alții sau de noi înșine și să căutăm progresul prin metode noi și neașteptate. Poți simți această intensitate crescută a energiei și impulsivitatea de a spune „Trebuie să mă eliberez de această rutină. Fac același lucru și nu văd progres, acum vreau să încerc asta, vreau să explorez acest lucru.”

Poate exista un conflict de voințe în care îți impui libertatea, ceri independență, împingi pentru această schimbare și, pe de altă parte, poate exista un moment de ușurare pentru că este eliberarea de aceste tipare vechi: „Mă las de fumat, voi face exerciții, voi pune sănătatea mentală pe primul plan, voi căuta consiliere.” Este despre orice tipare vechi de care vrei să te eliberezi.

Individual, aceasta poate fi ca o trezire care are legătură cu sănătatea mentală și starea ta de bine: „În sfârșit înțeleg, poate trebuie să merg la aceste întâlniri, poate trebuie să urmez acest curs, nu pot face asta singur.” Poate fi dorința de libertate față de limitările impuse de corpul, mintea sau spiritul tău și dorința de a fi atent la necesitatea de a echilibra comportamentele impulsive și practicitatea, pentru că Taurul are o energie lentă, constantă, stabilă și ancorată. Avem nevoie de acest semnal de alarmă pentru a avansa cu aceste oportunități. Semnalul de alarmă este perturbator, dar ce vine din el este oportunitatea de a face un progres în domeniul în care am stagnat.

Marte în conjuncție cu Uranus. La ce să fim atenți pe 14-15 iulie? Situații limită pentru patru zodii

Această conjuncție influențează casa a șasea, cea a sănătății, a rutinelor zilnice, a mediului de lucru și s-ar putea să te simți impulsionat să explorezi obiceiuri de lucru inovatoare și să adopți o nouă rutină de fitness. Îmbrățișează aceste oportunități pentru a îmbunătăți starea de bine prin aceste acțiuni îndrăznețe, fă schimbări în stilul de viață și transformă-le într-o practică zilnică. Prioritizează-ți îngrijirea de sine și evită să te angajezi în lucruri care nu sunt realizabile. Pune sănătatea pe primul plan înainte de a te concentra pe ceilalți.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel