Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Pești: Momentele de inspirație îți aduc soluții neconvenționale!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Pești/Ascendent în Pești!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a treia, cea care guvernează modul în care comunici. Casa a treia reprezintă toate subiectele legate de relațiile tale cu vecinii, frații, verișorii. Este, practic, locul unde ne formulăm gândurile și ideile și le împărtășim cu ceilalți, fie că suntem în parc sau la coadă la supermarket. Aceasta include media, conversațiile, emailurile, telefoanele, mesajele text și, de asemenea, transportul și modul în care percepem și exprimăm ceea ce ne spun alții.

Marte reprezintă energia, acțiunea, pasiunea și dorința de a prelua inițiativa și de a te afirma în lume prin ceea ce spui. Acest lucru poate avea loc prin email, telefon, mesaj text sau orice alte mijloace tehnologice. Prezența lui Marte indică faptul că ești pasionat de subiectele despre care vrei să vorbești și că dorești să acționezi.

Venus în Leu, un tranzit MINUNAT pentru reaprinderea pasiunii în cuplu. Cum ne sprijină acest tranzit în dragoste?

Aici intervine Uranus, care îți oferă capacitatea de a gândi inovativ, de a folosi inteligența artificială, știința și tehnologia, generând momente de inspirație și soluții neconvenționale. Uranus te încurajează să te eliberezi de orice limitări și să îmbrățișezi unicitatea ta. Caută progresul prin metode neașteptate.

Însă, această conjuncție poate aduce și conflicte, precum ciocniri legate de ceea ce spui, valorile și dorințele tale, nevoia de libertate și modul în care îți folosești resursele. Unii ar putea dori să păstreze metodele tradiționale, cum ar fi utilizarea email-ului, în timp ce tu dorești să folosești inteligența artificială, știința și tehnologia pentru a schimba lucrurile.

Pot apărea dificultăți în a te elibera de modelele vechi și a îmbrățișa o nouă cale, fie că tu ești cel care cere asta de la alții sau ei cer asta de la tine. Este posibil să fie necesar să te adaptezi și să fii deschis la schimbare, echilibrând impulsivitatea cu pragmatismul.

Energia conjuncției Marte-Uranus poate aduce transformare, dar și distrugere. De exemplu, în trafic, prin claxoane și cuvinte furioase. Fii precaut în modul în care scrii și te exprimi, fiind conștient de modul în care vor fi percepute cuvintele tale. Dorim schimbare, dar fără a fi impulsivi.

Viața se complică pentru Pești, Săgetător, Gemeni și Fecioară

Te poți simți foarte motivat să te exprimi mai îndrăzneț sau să îmbrățișezi un nou mod de a gândi sau de a comunica cu ceilalți. Profită de aceste oportunități pentru comunicarea ideilor cu pasiune și claritate. Rămâi deschis la învățarea de noi abilități sau explorarea unor modalități inovative de a te conecta cu comunitatea ta.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel