Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Fecioară: Vei obține o doză în plus de înțelepciune!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a noua. Te va susține să-ți depășești limitele pe care alții ți le-au impus. Marte reprezintă întotdeauna acțiunea, afirmarea și dorința. Întreabă-te: „Cum îmi urmăresc obiectivele prin educație, prin învățare, prin experiențe interculturale?”

Casa a noua reprezintă toate subiectele legate de oameni, locuri și lucruri străine. Vorbește despre chestiuni legale, accesul la înțelepciune, accesul la învățare. Vorbește despre idealurile și credințele noastre. Totodată, casa a noua reprezintă toate tipurile de călătorii pe distanțe lungi sau conexiuni cu alte persoane. Este vorba despre obținerea accesului la înțelepciune și cunoaștere.

Ce aduce Venus pentru Fecioară din 11 iulie: Ajustează cât timp acorzi celorlalți!

Uranus îți arată că este timpul pentru o schimbare, este momentul să îți îmbrățișezi individualitatea și să ieși din tipare. Poate începi un curs sau ești deschis să te înscrii în ceva diferit sau unic. Îți îmbrățișezi unicitatea prin căutarea progresului.

Această conjuncție aduce o dorință subită de a face acțiuni îndrăznețe pentru fructificarea unor idei inovatoare. Acum, știind că trebuie să faci ceva diferit, trebuie să explorezi. Deși îți dorești independența, mai întâi trebuie să te eliberezi de vechile tipare și să adopți un nou mod de a face lucrurile. Energia conjuncției Marte-Uranus este dificilă deoarece oferă eliberare și poate fi transformatoare, dar și potențial distructivă. Beneficiul care vine din aceasta este descoperirea și progresul pe care îl vei experimenta în ceea ce privește credințele tale, educația superioară și călătoriile pe distanțe lungi.

S-ar putea să te simți inspirat să explorezi noi filozofii sau să pornești într-o călătorie de evoluție personală și spirituală. Așadar, îmbrățișează aceste oportunități de expansiune intelectuală și ia în considerare abordările neconvenționale pentru învățare, studiu, călătorii sau studii în străinătate, care pot fi transformatoare mental, fizic, spiritual și emoțional pentru tine.

Marte în conjuncție cu Uranus. La ce să fim atenți pe 14-15 iulie? Situații limită pentru patru zodii

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel