Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Balanță: Pot apărea schimbări bruște în resursele împărtășite cu alții!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Balanță/Ascendent în Balanță!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa ta a opta. Casa a opta, în cazul tău, reprezintă resursele împărtășite sau investițiile pe care le ai împreună cu alte persoane. Aceasta se referă la banii pe care îi ai investiți, la banii și valorile altora. Poate include pensiile alimentare sau sprijinul pentru copii, partenerii de afaceri sau partenerii semnificativi. Casa a opta reprezintă datorii, taxe, facturi și toate subiectele legate de afacerile private sau legăturile profunde cu ceilalți, deoarece cuprinde subiectele tabu despre care nu dorim să discutăm sau pe care le păstrăm ascunse.

Casa a opta este și psihologică, legată de pensionare, economii și poate reprezenta falimentul sau pierderile, precum și sacrificiile personale. De asemenea, poate implica membrii familiei sau persoanele cu care ai avut aceste experiențe, fiind casa legăturilor profunde și a relațiilor intime, unde ai împărtășit experiențe și poate chiar traume. Aceasta aduce în discuție subiecte despre cum te transformi și te vindeci după pierderi, moarte sau în ceea ce privește sexualitatea.

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Marte în această casă te face asertiv, determinat să acționezi și să urmărești anumite obiective legate de aceste subiecte. Reprezintă pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși obstacolele prin acțiuni directe. Uranus, pe de altă parte, simbolizează nevoia de schimbare, de imprevizibilitate și de individualitate. Guvernează acele revelații bruște care îți aduc claritate în relațiile tale și necesitatea unei schimbări, adoptând o abordare neconvențională.

Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitările impuse fie de alții, fie de noi înșine, să fim unici în parteneriatele noastre și să căutăm progresul prin metode noi și neașteptate. Pe de o parte, poate exista un conflict sau o ciocnire de voințe acolo unde ești conectat cu alții și unde ai resurse împărtășite, deoarece aceștia pot dori stabilitate, iar tu simți nevoia de schimbare. Pe de altă parte, este timpul pentru eliberare, pentru a te îndepărta de tiparele vechi și a îmbrățișa un nou mod de a face lucrurile.

Ce aduce Venus pentru Balanță din 11 iulie: Ai nevoie de o comunitate!

Energia conjuncției Marte-Uranus spune că există un potențial pentru transformare, dar și o energie distructivă care poate oferi oportunitatea unei descoperiri pentru a progresa într-o zonă stagnantă. Această conjuncție afectează casa a opta a transformării, intimității și resurselor împărtășite, ceea ce poate duce la schimbări bruște în relațiile tale intime sau în finanțele comune. Este o oportunitate de a îmbrățișa aceste legături emoționale profunde și de a elibera tiparele vechi care nu îți mai servesc. Fii precaut cu orice investiții comune și să evită deciziile impulsive în această perioadă. Oprește-te, gândește-te și acționează cu grijă.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel