Ce ne aduce ziua de 16 octombrie 2024, conform numerologului Romeo Popescu? „Sunt importante aspectele financiare!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369

Numerologie 16 octombrie 2024. Ce ne spune numerologul despre a treia zi a săptămânii?

 

Mercur este ziua contractelor. Suntem într-o zi interesantă care are două direcții. Prima direcție este acțiunea cu succes profesional. Adică, dacă ești la locul tău de muncă și ești bine văzut sau ești într-o poziție importantă, orice acțiune a ta la locul de muncă va avea succes și vei avea șansa să aduci plus valoare. Că este într-un proiect, că este în zona financiară pentru companie sau pentru tine, acționează, vei avea succes.

Și mai este și o zi foarte interesantă în care vor veni situații din spate pentru a fi rezolvate. Iată că a venit ziua aia în care tu să rezolvi și să faci oarecum ordine în trecutul tău profesional vizavi de proiectele pe care le-ai făcut. Să nu mai lași îndoiala să vină acolo, care îndoială poate fi și la ceilalți colegii tăi sau inclusiv la tine din punct de vedere personal.

Este o zi interesantă, o zi a succesului personal, iar miercuri mai sunt importante și aspectele financiare. Este o zi financiară foarte bună. Vin banii, vin lucrurile, adică se pot câștiga contracte foarte ușor. Din punct de vedere financiar, e o zi financiară foarte bună miercuri pentru investiții, pentru a lua bani, pentru a da, pentru tranzacții din acestea de succes. Și din punct de vedere personal, este și asta o zi foarte interesantă, mai ales pentru a echilibra lucrurile din familie. Ce înseamnă să echilibrezi lucrurile din familie? Orice familie are niște proiecte financiare, orice familie are niște proiecte de viitor, că sunt afective, că sunt profesional-financiare, că sunt pentru copii sau altele.

Vibrația zilei de 16 octombrie, Ziua Bivolului de Apă. „Simți că pe umerii tăi stă toată greutatea lumii!”

Aceste proiecte pentru viitor e bine să fie discutate și puse pe hârtie în cadrul familiei. Poate să fie familia mică sau poate să fie familia mare. Ele au șanse, dacă sunt scrise în ziua de 16, să capete contur, argumente, pragmatism. Ele au șanse ca în viitor să se împlinească, au șanse ca mulțumirea să vină la noi în familie datorită faptului că am stabilit clar niște proiecte de viitor pentru noi, pentru copiii noștri, pentru rudele noastre.

Mai mult decât atât, este o zi interesantă unde veștile din familie pot poposi la tine în suflet. Te duci în vizită la cineva și îți spune o rudă despre un om care ar putea să fie în relație cu tine sau îți face cunoștință cu o persoană care ar putea să fie în relație cu tine.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel