Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului. Tot ceea ce știm se va schimba dramatic. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Pe 19 noiembrie, Pluto revine în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul cere reforme, iar Arhetipul Vărsătorului aduce revoluție, anarhie și nonconformism. Pluto este planeta care scoate la suprafață cele mai adânci temeri ale noastre. Ne pregătim pentru schimbări uriașe, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.

Aura este un astrolog internațional. În plus, se ocupă de reprogramarea subconștientului. Pe canalul său de TikTok, unde are 497k urmăritori, ne-a dezvăluit ce ne va aduce tranzitul lui Pluto în Vărsător!

Nu-ți pierde speranța cu Pluto în Vărsător pentru următorii 20 de ani. Vom fi martorii unui conflict între minte și inimă. Acest lucru se întâmplă pentru că axa Leu-Vărsător este legată de ego. Unde se naște ego-ul? În mintea noastră.

Ce ne scoate din ego? Exprimarea din inimă. Va exista o temă mare în care logica va prelua controlul asupra inimii. Va crește influența inteligenței artificiale, vom avea invenții tehnologice uimitoare, informația va fi la îndemâna noastră, oamenii vor fi mai educați și mai conștienți acum mai mult ca niciodată. Nu putem uita că această matrice a Pământului, Pământul care este un echivalent pentru inimă, se referă în totalitate la inimă, pentru că inima generează toată energia noastră și acesta este un mare secret ocult.

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

Inima este puntea către iluminare. Ea conectează chakrele inferioare cu cele superioare și inima este generatorul câmpului magnetic din jurul nostru. Deci, dacă îți lipsește energia, probabil că nu trăiești din spațiul inimii tale. Inima ta creează un câmp electromagnetic în jurul tău. Este ceea ce te face vibrant, energic, frumos.

Este aura ta. Așadar, ar trebui să ne concentrăm pe lucruri care ne mențin inima sănătoasă, activată și magnetică, mai ales dintr-o perspectivă spirituală. Unul dintre modurile de a face acest lucru este prin iertare, astfel încât să-i vedem pe ceilalți așa cum ne vedem pe noi înșine, prin ochii iubirii. Și dacă nu te vezi în acest fel, primul pas este să te iubești cu adevărat pe tine însuți. Să aprofundezi iubirea de sine astfel încât să poți vedea pe toată lumea în aceeași lumină.

Fiind vulnerabil, împărtășindu-ți adevărul cu oamenii, acceptând să fii dezordonat și imperfect, apărând când nu ai chef, lăsându-te văzut când nu ai chef, arătând diferitele fațete ale tale ca ființă umană. Și, în final, unul dintre cele mai importante moduri de a deschide inima către această matrice a Pământului este prin artă. Împărtășindu-ți arta cu oamenii, pentru că arta activează conștiința superioară. Arta activează treziri spirituale. Și când creăm artă, suntem cel mai aproape de natură și suntem foarte calmi.

Iar arta te va ajuta să canalizezi informații divine din trecut, prezent și viitor. Dar trebuie să ne amintim că Vărsătorul reprezintă conștiința unității. Când acționăm pentru binele colectiv, universul ne folosește ca mesageri divini pentru a-și îndeplini voința. Devii un vas pentru a facilita un scop mai înalt. Așa că, da, nu lăsa toată energia ta spirituală să fie împinsă în minte. Amintește-ți că inima este cea care generează toată energia ta.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel