Ce îți spune data nașterii despre sufletul pereche? Numerologia are răspunsurile pe care le cauți!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

A ne întâlni sufletul pereche este un concept la care toată lumea visează. Află unde s-ar putea afla al tău, conform numerologiei!

Numerologia este o credință sau practică ce atribuie semnificații și influențe specifice numerelor asupra vieții și evenimentelor.

Iată cum să îți găsești sufletul pereche, în funcție de data nașterii!

Persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31: Sufletul tău pereche nu se află în țara natală, așa că nu îl aștepta acolo. Destinul tău implică învățarea despre diferite țări, limbi și culturi. Îți vei întâlni sufletul pereche, care va fi diferit de idealul tău de vis—un străin sau cineva cu o religie sau un stil de viață diferit. La început, s-ar putea să nu ți se pară potrivit pentru tine, dar se va dezvolta o dragoste pasională.

Persoanele născute pe 7, 16 sau 25: Destinul tău implică un războinic, erou, luptător sau salvator. Fii răbdător și așteaptă-l. Călătoria lui va fi dificilă și imprevizibilă, cu multe încercări înainte de a ajunge la tine. Îți poți atrage acest partener doar atunci când ești puternic și pregătit pentru schimbări și relocări pentru a fi împreună. La început, poate părea că nu există nimic între voi, dar dragostea se va aprinde în cele din urmă.

Persoanele născute pe 5, 14 sau 23: Sufletul tău pereche va apărea odată ce vei găsi armonie în familia ta și îi vei ierta pe cei care ți-au greșit. Problemele familiale te blochează să intri într-o nouă căsnicie sau să te alături unei alte familii. Rezolvă problemele cu rudele tale, iar sufletul pereche destinat ție va apărea.

Numerologia și codurile secrete ale succesului. Ce îți spune data nașterii despre viitorul tău financiar?

Persoanele născute pe 9, 18 sau 27: Povestea de dragoste trăiește în imaginația și manifestarea ta. Dacă îți poți descrie clar partenerul ideal și poți scrie despre el, vorbind cu Universul și dorindu-l intens, acesta va apărea. Atât timp cât găsirea lui nu este o prioritate și nu ți-ai imaginat clar pe cine îți dorești, nu îl vei găsi. Va trebui să îți imaginezi conștient existența lui.

Persoanele născute pe 1, 10, 19 sau 28: Îți poți găsi sufletul pereche prin intermediul rețelelor sociale sau în locurile unde îți arăți în mod regulat talentele. Viitorul tău include un partener puternic care te va ajuta să îți gestionezi ideile sau afacerea. Pe măsură ce îți urmezi drumul și îți împărtășești ideile, această persoană va fi atrasă de tine ca un coleg, partener sau sponsor, susținându-ți planurile și rămânând alături de tine toată viața.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel