Ce înseamnă să ai Mercur retrograd în harta natală? Ești înzestrat cu o inteligență aparte!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ai Mercur retrograd în astrograma natală? Iată provocările, dar și avantajele pe care le vei avea în viață!

Mercur retrograd în harta natală înseamnă adesea că nu îți vine în mod natural comunicarea sau că ai un mod foarte specific de a comunica, care funcționează pentru tine. Pentru a ieși din această cutie, trebuie să te împingi pe tine însuți.

Persoanele născute cu Mercur retrograd în harta natală au abilitatea de a fi foarte talentate în scris, muzică, cântat, poezie, matematică, marketing, devenind vorbitori publici excelenți și orice ține de tehnologie.

Iată ce ne spunea astrologul Tara Nikita despre Mercur retrograd în astrograma natală: „Mercur ne influențează gândirea, percepția și funcția de comunicare. Când Mercur este retrograd în harta natală, persoana ar putea să-și reevalueze modul în care percepe viața. Cel cu Mercur retrograd în astrogramă, s-ar putea afla  într-un proces de aprofundare și asimilare a anumitor tipuri de date, cunoștințe sau percepții. Astfel, oamenii cu Mercur retrograd își iau ghidarea din lumea lor interioară. Din această cauză, ei ar putea să aibă propriile lor modalități foarte specifice de a percepe sau comunica. Ei ar putea fi observatori atenți și percepțiile lor sunt mai mult orientate spre interior.”

Iată câteva dintre temele pe care le-ai putea experimenta cu acest aspect:

  • Când vine vorba de a fi sociabil, majoritatea persoanelor pot fi mai introvertite. Există șansa ca unii să devină ambiverți. Un procent mai mic dintre ei se transformă în extrovertiți.
  • Oamenii ar putea avea dificultăți în a se adapta la ceea ce este considerat „normal," ceea ce ar putea cauza să fie considerați unici.
  • Deoarece aceste persoane sunt gânditori mai profunzi, ar putea să se trezească revizuind lucrurile în minte, ceea ce le cauzează să intre într-un ciclu și să rumege asupra ceva care i-a făcut să se simtă inconfortabil.
  • Uneori ai putea simți că este greu să exprimi în cuvinte ceea ce gândești.
  • Simțul tău al umorului este neobișnuit și uneori mai viu decât al altora.
  • Este o idee bună să îți acorzi mai mult timp pentru a citi lucrurile cu atenție și să îți iei un moment pentru a finaliza o sarcină, deoarece ai putea fi aerian. Astfel, când vine vorba de documente, scris și alte lucruri, ai putea să te trezești revizuindu-le din nou și din nou.
  • Punctele oarbe sunt ceva de care trebuie să fii conștient, deoarece ar putea să-ți întunece judecata cu privire la alții sau la comportamentul tău.
  • Uneori ai putea să te exprimi greșit în fața altora deoarece stilul tău de comunicare este la un nivel diferit.
  • Modul în care primești informațiile ar putea fi diferit față de alții. Vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită față de alții te-ar putea face un fel de geniu.
  • Stilul tău de comunicare ar putea părea ciudat până când oamenii ajung să te cunoască. Încearcă să ai o relație mai bună cu mintea ta conștientă.

18 lucruri de știut despre Mercur retrograd în Fecioară. Cum ne pregătim începând de azi?

Există câteva celebrități foarte cunoscute care au Mercur retrograd în astrograma natală!

Mercur în Pești al lui Lady Gaga i-ar conferi o abordare mai blândă și visătoare în conversație, actorie și în muzica ei. Deoarece Mercur în Pești este considerat empatic, acest lucru i-ar permite lui Gaga să canalizeze orice are nevoie să simtă sau să devină pentru a face munca ei incredibil de emoționantă. Totuși, Mercur din Pești al lui Gaga va fi întotdeauna un proiect în desfășurare, deoarece s-a născut în timpul unei retrogradări a lui Mercur. Deși Mercur retrograd în harta natală poate implica obstacole, poate sugera și moduri diferite sau unice de a gândi, vorbi și scrie. Poate că Mercur retrograd al lui Lady Gaga a sprijinit-o în ideile sale incredibile, neconvenționale, pentru muzica și performanțele sale actoricești.

Rihanna are Mercur în Vărsător în casa a unsprezecea. Mercur este de asemenea retrograd, care poate aduce o calitate interioară și contraculturală a stilului ei de comunicare, deoarece Mercur guvernează dialogul și versurile. Este interesant de observat, totuși, că Rihanna tinde să fie „singura fată din lume” în colaborările ei, emblematic pentru acel Mercur retrograde, care-I oferă o perspectivă unică.

Steve Job este un geniu. Mercur este retrograd în casa a cincea în semnul Vărsătorului, care guvernează inovația, tehnologia și intelectualismul rebel. Este evident cum s-a manifestat acest lucru prin faptul că a fost un inventator revoluționar. Și-a folosit înaltul intelect al lui Mercur pentru a schimba literalmente modul în care societatea comunică. Totuși, problemele lui de a lucra cu alții sunt la fel de notoriu cunoscute ca și capacitatea sa intelectuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel