Ce înseamnă dacă te-ai născut cu Mercur în Rac, Scorpion sau Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Află din articolul nostru care este influența lui Mercur în semnele de apă!

Mercur reprezintă gândirea, comunicarea, învățarea, schimbul de idei și călătoriile scurte. Poziția sa într-un horoscop natal poate oferi indicii despre modul în care o persoană comunică, procesează informații și interacționează cu ceilalți.

Semnele de apă sunt următoarele: Rac, Scorpion și Pești.

Ce știm despre ele? Sunt semne emoționale, senzuale, dar și foarte intuitive. Nativii care aparțin semnelor de apă știu să se bucure de marile resurse din viața lor, ca să proceseze anumite experiențe sau situații. Mai mult, au capacitatea de a se conecta cu  cei din jur folosindu-și sensibilitatea și binecunoscuta vulnerabilitate. Știu să perceapă lumea înconjurătoare într-o manieră sinceră, plină de compasiune și spiritualitate. Însă, fiindcă sunt semne atât de conștiente de sentimentele lor, riscă să devină excesiv de emoționali sau riscă să renunțe la utilizarea logicii.

Mercur în Rac în harta natală

Oamenii care au Mercur în Rac în harta nașterii sunt intuitivi. Sunt caracterizați printr-o sensibilitate aparte, chiar și în maniera în care gândesc sau comunică. Totodată, nativii cu acest aspect au o mare empatie, deci o abilitate unică de a înțelege și de a comunica eficient cu cei din jur, apelând la un nivel emoțional, desigur. Au tendința de a-și exprima ideile și gândurile într-un mod personal și subiectiv, deoarece se bazează exclusiv pe intuiția lor, dar și pe experiențele de ordin emoțional.

Mercur în Scorpion în harta natală

Persoanele care se nasc cu acest aspect în hartă au de obicei o gândire foarte profundă și intuitivă. Știm că semnul Scorpionului este legat de pasiune și mister, deci acești nativi sunt extrem de atenți la detalii și au capacitatea de a vedea dincolo de suprafață, astfel încât să înțeleagă mai bine situații sau oameni. Când ai Mercur în Scorpion, cel mai probabil ești atras de subiecte unice, tabu și de înțelesuri ascunse. Ai un mod de exprimare foarte intens și emoțional și un stil profund de a comunica. Provocările acestui aspect sunt tendințele de exagerare, predispoziția către bârfe și tendința de a fi gelos, posesiv în comunicare sau pur și simplu critic. 

Mercur în Pești în harta natală

Nativii Pești sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și intuiția lor puternică. Au o capacitate remarcabilă de a se conecta cu aspectele subtile și spirituale. Astfel, cu acest aspect într-o hartă natală, este posibil să întâlnim o persoană care pune mai mult accent pe intuiție și imaginație decât pe logică și raționalitate. Nativul este foarte receptiv la semnale subtile, având abilitatea de a înțelege sentimentele și perspectivele într-un mod profund. Mercur în Pești indică, de asemenea, o minte creativă și o înclinație spre artistic. Persoanele acestea sunt capabile să își exprime ideile într-un mod poetic, folosind diverse mijloace artistice. Aceste trăsături pot aduce și provocări în comunicare, deoarece energia Peștilor poate fi uneori neclară sau ambiguă.

Ce înseamnă dacă te-ai născut cu Mercur în Gemeni, Balanță sau Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel