Ce este „mahmureala de după eclipsă”? Această perioadă ne afectează profund!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Te simți epuizat? Nimic nu este clar în viața ta acum? Probabil experimentezi „mahmureala de după eclipsă”!

Pe 17 septembrie, am avut o eclipsă de Lună în semnul Peștilor, ale cărei efecte încă le resimțim. Conjuncția Lunii cu Neptun a adus un val de haos și confuzie, făcându-ne să simțim că pierdem controlul. Această eclipsă a scos la iveală cele mai adânci temeri, iar pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), a reprezentat o oportunitate de introspecție. Deși intens emoțională, ne-a dat șansa de a renunța la scenariile negative care ne afectează și de a îmbrățișa realitatea.

Pe 2 octombrie, a avut loc o eclipsă de Soare, marcată de prezența Soarelui, Lunii, Nodului Sud și de conjuncția Mercur-Lilith, formând un stellium în Balanță. Acest eveniment a semnalat un nou început, în special în relațiile noastre personale. Energia Balanței se transformă prin intermediul celorlalți, adoptând comportamente pentru a satisface nevoile acestora. Abia când ne oferim atenție nouă înșine, vom atrage persoanele potrivite. Arhetipul Balanței guvernează estetica, armonia, arta, echilibrul, diplomația și corectitudinea în negocieri.

Recomandări astrale pentru fiecare zodie și ascendent. Cum poți face față cu succes lunii octombrie?

Joshua Pingley este un astrolog care practică astrologia modernă și tropicală. În ultimii cinci ani, și-a aprofundat cunoștințele în domeniul astrologiei. Pe canalul său de TikTok, unde are 725k urmăritori, ne-a vorbit despre „mahmureală de după eclipsă”!

Ai supraviețuit eclipsei de Soare, dar tot te simți rău sau măcar epuizat. Și probabil te întrebi de ce. Ei bine, vezi tu, totul se reduce la un lucru numit „mahmureala de după eclipsă”. Și ceea ce este atât de enervant în legătură cu aceasta este faptul că deja ne aflam într-o astfel de stare din cauza eclipsei de Lună din septembrie. Deci, practic, suntem și mai mahmuri.

Poți să te gândești la asta ca la o mahmureală la treizeci sau patruzeci de ani, în comparație cu cea de la douăzeci de ani. Recuperarea nu este la fel de rapidă sau ușoară. Și acum probabil te întrebi, cât timp durează? Până la șase luni, de fapt, adică până când începe următorul ciclu de eclipse. Dar la intensitate maximă, câteva zile, mai ales că sunt câțiva factori în afara eclipsei care ne trag puțin în jos.

Ce facem cu lecțiile învățate de la eclipsă? Astrolog internațional: „Creăm mai multă justiție pentru viitor!”

Hai să vorbim despre ei. Primul este că Marte, zeul războiului, planeta acțiunii, ambiției și puterii, se află în prezent într-un semn al depresiei și frustrări, Racul, ceea ce ne face în mod natural mult mai obosiți și pasiv-agresivi. Iar acea pasiv-agresivitate se transformă în agresivitate pură, deoarece atât Luna, care guvernează emoțiile și instinctele noastre, cât și Venus, zeița iubirii, dorinței și plăcerii, se află într-un semn al depresiei și al frustrării, Scorpionul.

Vibrațiile acestei perioade sunt profunde, întunecate și introspective, pline de tensiune emoțională. Deci, dacă nu ai avut încă momentul tău de eliberare în timpul eclipsei, probabil că îl vei avea foarte curând. Și începem săptămâna cu Luna în aventurosul și distractivul Săgetător, care ar trebui să ne facă să vedem săptămâna aceasta ca pe nimic mai mult decât o amintire neplăcută. Încearcă să vezi imaginea de ansamblu.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel