Ce aduce Venus pentru Taur din 11 iulie: Există oportunitatea de transformare a fundațiilor emoționale!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Taur/Ascendent în Taur!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Taur și cei cu Ascendent în Taur!

Venus intră în casa a patra, cea a locuinței, a familiei, a conexiunii cu cei dragi care te înconjoară. A patra casă reprezintă fundația ta, proprietatea ta, tradițiile tale. Aceasta aduce tema dorinței de a înfrumuseța, de a achiziționa lucruri, de a face locuința să se simtă cu adevărat sigură, confortabilă și comodă.

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

Venus guvernează și prima casă, cea a sinelui, deci știm că are legătură cu identitatea ta, puterea ta, aspectul tău, exprimarea de sine. Venus guvernează și casa a șasea, cea a obiceiurilor zilnice, a ceea ce trebuie să faci zilnic. Te uiți la cum arăți, nu doar la casa ta, ci și la ce găsești frumos. Acesta poate fi un moment în care îți faci manichiura, pedichiura, ceva cu părul tău sau cu locuința ta. Este o oportunitate care aduce în discuție sănătatea ta mentală, fizică și spirituală și cum poți avea grijă de alții trebuie mai întâi să ai grijă de tine și să te îngrijești.

Când Venus se mută în casa a patra, trebuie mai întâi să se opună lui Pluto. Pluto este planeta nașterii, morții, renașterii și transformării. În timpul acestui tranzit, pot apărea probleme legate de familie sau mediul tău casnic, unde trebuie să spui „Trebuie să fac puțin efort pentru transformare”. Poate că te agăți de schimbare, cum ar fi „Nu vreau să vopsesc această cameră, a fost întotdeauna în această culoare” sau „Nu mă simt confortabil schimbând o tradiție sau schimbând lucrurile”.

Acest tranzit te face să te gândești la cum echilibrezi ambițiile tale de carieră cu viața personală. Poate fi provocator, deoarece munca este sensul tău de securitate.

Există o oportunitate de transformare a fundațiilor emoționale, de a vedea ce ai adus cu tine din punct de vedere generațional și de a alinia mediul casnic nu doar cu valorile familiale, ci și cu dorințele tale adevărate.

Marte în Taur până pe 20 iulie! Compromisuri financiare pentru o zodie

Ce vrei cu adevărat să faci pentru a construi această casă care te transformă? Vrei să faci să se simtă bine, să fie zona ta unde te simți în siguranță. Cheia este să îmbrățișezi această energie transformatoare adusă de Pluto, să o folosești pentru a crește, pentru a evolua, să treci prin provocări atât personal, cât și în relațiile tale cu alții sau cu figurile autoritare. Înțelegerea acestor oportunități te va ajuta să navighezi cu o mai mare conștientizare și intenție.

Când Venus se mută în Leu și se opune lui Pluto, opoziția dintre planeta iubirii, frumuseții și valorilor și Pluto, planeta care forțează transformarea, puterea și subconștientul, aduce experiențe intense și profunde care ar putea scoate la iveală vinovăția: „Dacă fac asta, atunci ce?”

Este o oportunitate foarte bună de a trece prin aceste schimbări și de a aduce distracție, bucurie și plăcere în spațiul tău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel