Ce aduce Venus pentru Pești din 11 iulie: Iubirea și îngrijirea de sine sunt cele mai importante!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Pești/Ascendent în Pești!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Pești și cei cu Pești!

Venus se va duce în casa a șasea, cea a rutinei zilnice. Cum ai grijă de tine? Ce faci zilnic pentru sănătatea ta fizică și mintală? Casa a șasea este locul unde căutăm un mentor, un ghid sau pe cineva care ne sprijină. Reprezintă modul în care ai grijă de tine și poate include îngrijirea alternativă a sănătății. De asemenea, arată cum, la rândul tău, ai grijă de alții. Casa a șasea este echilibrul dintre casă și muncă. Include și animalele de companie.

Venus guvernează casa a treia, cea comunicării cu frații, vecinii, verișorii. Casa a treia este legată de toate tipurile de comunicare, unde ne formulăm gândurile, ideile, limbajul și conversația. Ești pregătit să abordezi subiecte profunde.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Casa a opta se ocupă de subiectele tabu sau ascunse, lucruri pe care nu le aducem la suprafață. Se referă la resursele sau conexiunea cu alți oameni. Poate fi cu membrii familiei unde ai avut experiențe de creștere, traumă sau oportunități de vindecare. Casa a opta este locul unde dorim această legătură profundă.

Aceste subiecte trebuie să se opună lui Pluto din casa a douăsprezecea. Pluto este planeta morții, a renașterii și a transformării. Casa a douăsprezecea aduce în discuție subiecte de auto-sabotaj și inamici ascunși. Este locul unde mergem să medităm și ne concentrăm pe nevoile noastre pentru a ne vindeca și a ne reînnoi.

Când Venus se mută în casa a șasea, obiceiurile zilnice ies la suprafață și trebuie să treacă prin schimbări semnificative. Îți acorzi suficient timp pentru tine și faci din obiceiurile zilnice o prioritate? Îți echilibrezi nevoia de singurătate și auto-îngrijire cu responsabilitățile și serviciile față de alții?

Este important să identifici unde trebuie să aduci acest echilibru, să privești aspectele ascunse ale psihicului tău care acum ies la lumină și necesită muncă profundă și transformare. Iubirea de sine este esențială.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Tranzitul acesta îți aduce o energie transformatoare pentru a crește și a evolua atât personal, cât și în relațiile tale. Iubirea și îngrijirea de sine sunt importante. Asigură-te că îți pui nevoile pe primul loc. Te conectezi cu oameni care sunt interesați de aceleași lucruri ca și tine, cum ar fi meditația sau yoga.

Venus îți oferă oportunitatea de creștere și abundență prin conexiune și iubire de sine. Trebuie să te vindeci și să te reînnoiești, să te transformi și ai puterea să faci asta. Poți să te conectezi la subconștientul tău. Ocupă-te de aceste experiențe intense și profunde pentru a evolua.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel