Ce aduce Venus pentru Leu din 11 iulie: Trebuie să te faci văzut și auzit!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Leu/Ascendent în Leu!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu!

Venus se mută în prima casă, cea a sinelui și identității. Este vorba despre ego-ul tău, despre interesele tale personale, despre tine fiind văzut și auzit. Venus guvernează casa a zecea, cea a carierei, așa că știm că acest lucru are legătură cu figurile autoritare sau tu fiind privit ca o figură autoritară. Venus guvernează și modul în care comunici, cum relaționezi cu oameni care sunt vecinii tăi, frații tăi, verișorii tăi. A treia casă aduce în discuție subiecte precum limbajul, media, știința, tehnologia, folosirea inteligenței artificiale, tot felul de conversații cu vecini, frați, verișori, oameni care sunt aproape de casă.

O lună până la Mercur retrograd! Iată ce trebuie să facă aceste CINCI zodii ca să le meargă bine

Înainte să-ți găsești vocea și să fii auzit, trebuie să treci de Pluto, care este planeta morții, nașterii, transformării. Se află în casa parteneriatului, așa că aceasta este o transformare personală a ceea ce ești tu, care afectează modul în care te prezinți și cum te relaționezi cu ceilalți. A șaptea casă este casa ta „plus unu”: tu cu clienții, tu cu un partener semnificativ, tu cu un cel mai bun prieten. Există această dinamică intensă cu o luptă pentru putere și tu dorind echilibru pentru această înțelegere mutuală între voi doi. Cauți o modalitate de a te transforma pe tine și pe ceilalți prin autenticitate și această conexiune adevărată pe care o simți în timpul tranzitului acesta.

Cheia va fi pentru tine să îmbrățișezi energia care vine pentru a te transforma, crește, evolua atât personal cât și în relațiile tale, cu modul în care vorbești și vocea ta este auzită, modul în care comunici cu ceilalți pentru cariera ta, pentru a înțelege că există provocări potențiale pe care le poți privi ca pe o oportunitate care te ajută să navighezi cu o mai mare conștientizare și intenție.

Când Venus se mută în prima casă și se opune sectorului tău de parteneriat, opoziția dintre planeta iubirii și cea a transformării aduce experiențe intense și profunde pentru tine să crești, să te schimbi și să evoluezi.

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel