Ce aduce Venus pentru Gemeni din 11 iulie: Lucrează la frica de comunicare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni!

Venus se duce în casa a treia, cea a comunicării. O să fii mai sociabil cu vecinii, frații, verișorii. Casa a treia este despre comunicarea ta cu ceilalți, dar este și despre transport, despre modul în care te conectezi cu alții, limbaj, media, conversație. Aceasta poate include toate conversațiile legate de muncă, bucurie, plăcere.

Venus guvernează, de asemenea, casa a douăsprezecea, care vorbește despre inconștient, vindecare și reînnoire, dorința de transformare în modul în care te conectezi, cum ar fi reconectarea cu oamenii apropiați. Venus guvernează și casa a cincea, care se referă la copii, relații de dragoste, unde ne asumăm riscuri și urmărim arta creativă, fie că este vorba de artă, muzică sau poezie. Acest lucru poate însemna să lucrezi prin fricile legate de casa a douăsprezecea, cum ar fi auto-sabotajul sau ceea ce ai putea considera a fi dușmani ascunși.

Când Venus se mută în casa a treia, mai întâi trebuie să se opună lui Pluto pentru a avea succes. Pluto este cheia care spune că trebuie să îmbrățișezi transformarea, să schimbi, să crești și să evoluezi. Pluto este în casa a noua, care implică experiențe interculturale, cursuri mai îndepărtate, încercarea de lucruri noi, conectarea cu persoane, locuri sau lucruri străine, chestiuni legale, religii diferite, spiritualitate diferită. Casa a noua reprezintă toate subiectele legate de lege, publicitate, acces la înțelepciune sau cunoaștere.

Pluto aici înseamnă că trebuie să lucrezi prin frica de comunicare, că poți avea aceste comunicări intense sau lupte de putere care pot duce la perspective profunde. Nu trebuie să-ți fie frică să spui adevărul, dar trebuie să fii deschis să auzi ce gândesc, simt, văd, știu și cred alții. Poate avea loc o transformare în sistemul tău de credințe sau în modul în care abordezi învățarea sau împărtășirea cunoștințelor.

Astrolog internațional despre horoscopul verii 2024: Vom avea cea mai frustrantă lună a anului!

Ar putea fi o experiență de creștere prin călătorie sau interacțiunile cu persoane din diferite culturi, fiind deschis să încerci lucruri , mâncăruri și experiențe noi. Pluto în Vărsător înseamnă să fii deschis la tot ceea ce nu este aproape de casă, la alte lucruri din lume și să înțelegi că vei avea aceste provocări potențiale și să le privești ca pe o oportunitate de a naviga cu o conștientizare mai mare, educație, intenție, de a învăța, schimba, crește, evolua.

Când Venus se mută în Leu și se opune lui Pluto, opoziția între Venus, planeta iubirii și frumuseții, resurselor și valorilor, și Pluto, planeta transformării prin putere și subconștient, aduce experiențe intense și profunde, momente în care realizezi ceva nou despre conexiunile tale, vezi lucrurile diferit, dorești să studiezi, să înveți mai mult.

Venus în casa a treia îți va oferi oportunități uimitoare de a extinde modul în care înveți, auzi, comunici și transferi tot felul de informații în viața ta.

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel