Ce aduce Venus pentru Berbec din 11 iulie: Schimbările dramatice implică lupte de putere!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

Venus intră în casa a cincea. A cincea casă reprezintă copiii, aventurile amoroase, este literalmente casa creativității, a nașterii unui nou început. Include investițiile, sportul, jocurile de noroc, este locul unde vrem să ne asumăm riscuri, este arta, muzica, creativitatea, toate temele legate de preocupările artistice și de exprimarea creativă.

Venus guvernează a casa a doua, cea a stimei de sine, a banilor și proprietăților tale, a resurselor, dar și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Aici este vorba despre resursele tale mentale, emoționale și spirituale și despre dorința de a te simți în siguranță în relații sau este legat de copiii tăi și de ceea ce poate trec ei prin viață.

Previziuni astrale iulie-decembrie 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Venus guvernează, de asemenea, conexiunile legate de casa a șaptea, care aduce în discuție teme de iubire, acorduri contractuale între cei mai buni prieteni, partenerii semnificativi sau partenerii de afaceri. Aici poate fi vorba despre transformarea unei prietenii într-o altă formă sau o reconectare de genul: să te bucuri de compania celuilalt și să duci relația la un alt nivel sau să reaprinzi flacăra dintre tine și altcineva.

Există o opoziție. Tot ce intră în semnul Leului trebuie mai întâi să se opună lui Pluto din casa a unsprezecea, cea a obiectivelor, viselor, speranțelor, cercurilor sociale și rețelelor tale pentru a se transforma, a se schimba, a crește și a evolua. Pluto este planeta morții și a transformării. Aceasta este o oportunitate de a avea schimbări dramatice în viața ta amoroasă, posibil implicând niște lupte de putere, o transformare profundă în relația ta romantică cu ceilalți. Acest lucru ar putea fi legat și de proiectele tale creative care pot întâmpina unele provocări înainte de a le explora și a le avea.

Ar putea fi prietenii sau grupuri care să aducă la suprafață aceste tensiuni ascunse, ceea ce te-ar determina să-ți reevaluezi cercurile sociale și poate să le extinzi. Poate că nu mai simți că te potrivești acolo, energia și vibrația nu mai sunt pentru tine, iar obiectivele, speranțele, visele și aspirațiile tale se schimbă și evoluează.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel