Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Sezonul Leului va dura între 22 iulie și 23 august. 

Pe 22 iulie, Soarele intră în semnul Leului, acolo unde va rămâne până pe 23 august. Este un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Energia Leului va fi resimțită și datorită faptului că Mercur și Venus sunt și ele în semnul acesta al extravaganței. Totodată, sezonul Leului va include un sextil cu Jupiter, un evenimente extrem de favorabil, cu bucurie și noroc pentru toate zodiile. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Iată care sunt previziunile pentru zodii în sezonul Leului! 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor și a exprimării de sine, unde se află deja Mercur și Venus. Poate ați neglijat relația cu voi înșivă, propriile nevoi și obiceiurile care vă aduc bucurie. Este momentul să fiți mai romantici, spontani, să vă gândiți mai des la distracție și activități care pot menține flacăra vie într-o relație. Relația cu copiii se va schimba. 

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, cea a familiei și a locuinței. E timpul să faceți ordine, să eliminați ce nu mai este necesar și să vă ocupați de ceea ce vă mai trebuie. Venus, guvernatoarea voastră, tranzitează aceeași casă, și vă oferă un motiv suplimentar pentru a vă ocupa de estetica locuinței și de confort. Relația cu familia este esențială, așa că lăsați deoparte orgoliile și bucurați-vă de momentele petrecute împreună!

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, casa comunicării și a drumurilor. Îngrijorările nu vă ajută să controlați situația, ci doar vă agită. Astrologul Daniela Simulescu recomandă să interacționați mai mult cu ceilalți, să mergeți la evenimente și să socializați mai des. Dorul de ducă va fi la cote imense. Și dacă mai punem la socoteală că Soarele va face un aspect pozitiv cu Jupiter din semnul vostru, puteam spune că vei avea o minte foarte creativă până pe 23 august!

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele tranzitează casa a 2-a. Acest aspect aduce în prim-plan resursele financiare și cheltuielile inevitabile. Fiți atenți la risipă și stați departe de cheltuielile făcute doar pentru a fi în rândul lumii sau pentru a demonstra ceva. Este, de asemenea, un moment bun să fiți generoși și să primiți ce vă oferă ceilalți, fără a refuza ajutorul.

Leu/ Ascendent în Leu

La mulți ani! Veți fi sărbătoriții acestui sezon! Soarele este în semnul vostru până pe 23 august și va face un aspect pozitiv cu Jupiter, Marele Benefic, și va fi lângă Venus, Micul Benefic! Pe astre nu veți mai putea vina! Pentru că ele vă vor oferi energie, carismă și chef de viață. Trebuie să abandonați victimizarea și să învățați să vedeți jumătatea plină a paharului în orice situație. Este un exercițiu nemaipomenit. Bucurați-vă de această perioadă plină de vitalitate! 

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Urmează o perioadă de liniște și odihnă pentru voi. Până când. Soarele va intra în semnul vostru pe 23 august, momentan tranzitează casa a 12-a. Aveți nevoie de timp pentru meditație sau rugăciune, alte activități spirituale, îngrijirea organismului și recuperare. Apar îngrijorări legate și de sănătatea celor drag. Stați departe de romanticizarea trecutului!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele va intra în casa a 11-a. Veți deveni sufletul oricărei petreceri! Și cum și Venus, guvernatoarea voastră se află în aceeași casă, este clar că vor apărea numeroase evenimente și petreceri. Aveți nevoie de interacțiune și sprijinul celorlalți, așa că deschideți-vă și fiți autentici!

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a 10-a. Și va pune accentul pe carieră și statutul profesional. Veți fi preocupați de modul în care puteți avansa și primi validarea șefilor. Popularitatea va fi în creștere. Aveți grijă la relațiile cu autoritățile deoarece există riscul să vă pierdeți răbdarea.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se află în casa a 9-a și dă startul unei perioade pe placul vostru. Până pe 23 august, primiți energie nelimitată pentru studii, călătorii și aventură. Este o perioadă nemaipomenită pentru educație și explorare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Intrarea Soarelui în casa a 8-a aduce în prim-plan finanțele(mai ales cele la comun), afacerile și frica de moarte. Astrele vă recomandă să priviți situațiile neplăcute cu calm și viața dintr-o perspectivă mai profundă. Orice criză poate deveni o mare oportunitate!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele tranzitează casa a 7-a, împreună cu Venus și Mercur. Atenția se va duce către parteneriate și relații. Până pe 23 august, trebuie să aveți grijă de cum vă comportați cu oamenii iubiți. Ceilalți vor fi oglinzile voastre. Și cum Soarele va face un aspect armonios cu Jupiter din casa a cincea, nativii singuri pot avea numeroase șanse. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele tranzitează casa a 6-a. Și aduce diverse evenimente la serviciu. Gestionarea stresului devine prioritară. Dacă vreți să evitați epuizarea, trebuie să îmbinați utilul cu plăcutul. Până pe 23 august, poate vă gândiți și la o activitate sportivă, o nouă dietă și eliminarea obiceiurilor toxice. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel