Ce aduce Sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie până pe 21 iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Pe 20 mai, Soarele iese din Taur și își începe tranzitul în semnul Gemenilor. 

În 2024, sezonul Gemenilor durează până pe 21 iunie și va fi unul destul de norocos și special! Soarele va fi urmat de către Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. Arhetipul Gemenilor ne vorbește despre următorul pas, schimbare, adaptare, diversitate, comunicare, învățare și socializare. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a treia, a comunicării și a schimbului de informații. Ținând cont de faptul că Marte este în semnul tău, putem spune că urmează o lună foarte dinamică pentru tine. Vei purta numeroase discuții, vei fi mult mai curios și dornic să interacționezi mai des cu oamenii cei mai apropiați. Mintea îți va merge de minune! Frații și surorile au parte de șanse. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a doua, cea preferată de către tine, adică aceea a banilor. În curând, în aceeași casă, vor intra Venus, propriul guvernator, și Jupiter. Urmează o lună cu multe oportunități pe plan financiar, dar și o serie de cheltuieli inutile sau neașteptate. Unii dintre voi vor deveni mai generoși decât este cazul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primul rând, la mulți ani! În acest sezon, te vom sărbători! După care trebuie să știi că va fi una dintre cele mai prielnice perioade din 2024! De ce? Pentru că Soarelui i se vor alătura Venus(Micul Benefic) și Jupiter(Marele Benefic). Primești o doză suplimentară de încredere, energie și carismă. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se duce în casa a douăsprezecea și te obligă să faci un pas în spate. Poate că este cazul să îți rezolvi unele chestiuni nerezolvate din trecut, să îți plătești unele datorii sau, pur și simplu, să ai mai multă grijă de sănătatea ta din toate punctele de vedere. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu spiritul de sacrificiu. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, va tranzita casa a unsprezecea. Începe o perioadă în care vei deveni mult mai popular și vizibil pentru persoanele influente. Și cum și Jupiter va intra în aceeași zonă după 26 mai, putem spune că vei întâlni persoanele potrivite la momentul potrivit. De asemenea, relația cu prietenii se poate îmbunătăți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele va tranzita casa a zecea. Timp de o lună, vei avea numeroase oportunități în carieră. Oamenii din jur vor aprecia forța ta și te vor urma. Relațiile cu șefii pot fi mai provocatoare, dar nu neapărat într-un mod negativ. Și cum și Jupiter își va începe tranzitul în această casă, trebuie să știi că ai mari șanse să schimbi locul de muncă, să avansezi sau să îți creezi un nou rol social. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele tranzitează casa a noua. Este timpul să înveți, să explorezi lumea, să îți deschizi orizonturile. Venus, guvernatoarea ta, se va alătura în curând Soarelui, ceea ce înseamnă că vei avea planuri mari. Vor fi încurajați și susținuți cei care vor călători. Dacă vrei să te muți în altă țară sau să te întorci în cea natală, astrele te vor ajuta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a opta. Timp de o lună, astrele îți recomandă să te ocupi de problemele intime. De chestiunile referitoare la bugetul comun. S-ar putea să vrei să faci o investiție sau un credit. Încearcă să nu fii prea indiscret. Nu da prin mult din casă și nici nu intra cu bocancii în viețile altora. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele se plimbă în casa a șaptea, unde va intra cât de curând și Jupiter, guvernatorul tău! Planul relațional primește numeroase oportunități. Cei care sunt singuri vor deveni mai sociabili și vor cunoaște tot felul de pretendenți. Cei care sunt deja într-o relație au posibilitatea de a petrece mai mult timp cu partenerul. Este nevoie de noi activități. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele tranzitează casa a șasea, cea a muncii și a stresului. Te vei confrunta cu multe proiecte la serviciu, discuții provocatoare cu colegii, dar și treburi gospodărești suplimentare. Nu vei avea timp nici să respiri! Soarele vrea să ai grijă, totuși, de rutina zilnică și de stilul de viață. Ți-ar prii să găsești metodele cele mai potrivite pentru a îmbina utilul cu plăcutul. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se va afla în casa a cincea. Unde vor intra Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. Urmează o lună nemaipomenită! Astrele te invită să vezi tot timpul jumătatea plină a paharului! Vrei iubire, romantism, pasiune și distracție. Vei fi mai aventuros, vei avea spirit de competiție și îți vei demonstra talentele. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele tranzitează casa a patra, a familiei, acolo unde va intra peste câteva zile și Jupiter, propriul guvernator. Vei dori să petreci mai mult timp acasă. Acordați mai multă atenție când este vorba de chestiuni gospodărești, reparații, schimbări. Relațiile cu membrii familiei pot fi provocatoare. Nu vă veți plictisi deloc! Cei care doresc să se mute au parte de multe șanse. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel