Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 septembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 22 septembrie, Soarele va intra în semnul Fecioarei. 

Între 22 august și 22 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Avem șansa de a ne organiza foarte bine vacanța/concediul, sau de a ne pregăti pentru toamnă. 

Pe 2 septembrie, urmează și o Lună Nouă în Fecioară. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Soarele intră în casa a 6-a, ceea ce înseamnă că vine momentul să te preocupi de curățenie în viața ta, atât la propriu, cât și la figurat. Îți vei da seama unde nu te-ai ocupat de o organizare serioasă. Este important să te concentrezi pe sănătate, stilul de viață și modul în care muncești. Adică să îți optimizezi rutina. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 5-a. Vei acorda atenție suplimentară iubirii, romantismului, creativității și relației cu copiii. Dacă ești în concediu, acest sezon îți va prii de minune. Dacă nu, vei face în așa fel încât să îmbini utilul cu plăcutul. Poate fi, de asemenea, o perioadă prielnică pentru a te întoarce la pasiuni și hobby-uri mai vechi. Și nu uita ceva: dragostea trece prin stomac!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Soarele tranzitează casa a 4-a. Este momentul să faci ordine, să elimini lucrurile învechite care nu îți mai sunt utile. Este cea mai bună perioadă pentru curățenia de toamnă. De asemenea, astrele îți recomandă să petreci timp de calitate cu familia. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/ Ascendent în Rac 

Soarele trece în casa a 3-a, cea care se ocupă de comunicare, procesele de gândire și relațiile sociale sau familiale. Urmează o perioadă importantă pentru interacțiunile cu frații și surorile, dar și pentru călătoriile scurte sau excursii. Și cum Mercur se va întoarce în aceeași casă, pot apărea întârzieri, anulări și limitări.

Leu/ Ascendent în Leu  

Soarele tranzitează casa a 2-a. Atenția ta va fi îndreptată către finanțe, venituri, cheltuieli și resurse personale. Este cazul să îți reevaluezi relația cu banii deoarece te vei confrunta cu unele situații neașteptate și frustrante. Atenție la negocieri!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară  

În primul rând, la mulți ani! Până pe 22 septembrie, Soarele intră în semnul tău. Aceasta perioadă aduce multă energie, exces de zel și posibilă oboseală. Acordați atenție suplimentară aspectului fizic, imaginea va conta mai mult ca de obicei. Mercur, guvernatorul vostru, se alătura Soarelui, și vă va oferi șansa de a finaliza proiecte amânate.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/ Ascendent în Balanță  

Soarele intră în casa a 12-a. Aceasta se ocupă de retragere, izolare, refacere. Sănătatea, în special cea mintală, devine o prioritate. Trebuie să înveți să pui limite, să faci o selecție a informațiilor pe care le consumi. Mercur va reveni în aceeași casă și îți va readuce unele amintiri și regrete. Încearcă să nu te sacrifici de dragul de a o face.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion  

Soarele tranzitează casa a 11-a. Relația ta cu prietenii, cunoștințele și grupurile din care faci parte se va îmbunătăți. Aceasta casă vorbește și despre planuri de viitor, invenții și tehnologie. Cu alte cuvinte, vei fi mult mai pragmatic în alegerea proiectelor profesionale, dar și mai selectiv cu oamenii pe care îi vei lăsa în viața ta. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

Soarele tranzitează casa a 10-a. Trebuie să îți îndrepți atenția către carieră, relația cu superiorii și imaginea ta socială. Toate aceste domenii vor necesita mai mult efort susținut din partea ta. Dacă dorești să schimbi locul de muncă, poți începe să faci pași în acest sens. Încet, dar sigur. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn 

Soarele tranzitează casa a 9-a. Sezonul Fecioarei poate aduce îmbunătățiri în zona studiilor, călătoriilor și filosofiei de viață. Veți avea oportunitatea de a face multe drumuri, dar va trebui să fiți mai atenți la resursele investite. Cei care au examene pot face progrese. Unele chestiuni administrative complicate vor fi soluționate. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Este posibil să apară dificultăți financiare, datorii suplimentare sau taxe și impozite neașteptate. Deci pierderi. Opoziția Soarelui cu Saturn poate aduce blocaje financiare. Dar și griji excesive. De asemenea, este cazul să aveți grijă cui împărtășiți din secretele voastre. Indiscreția poate fi dăunătoare. 

Pești/ Ascendent în Pești 

Soarele tranzitează casa a 7-a. Relațiile, în special, cele personale vor primi de mai multă atenție din partea voastră. Veți evalua modul în care sunteți influențați de partener și cum vă lăsați afectați de unele decizii ale persoanelor apropiate. Cei singuri vor primi șanse, dar le recomandăm să nu se grăbească. Trebuie să fie cât mai pragmatici. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel