Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Balanței care are loc până pe 23 octombrie.

Între 22 septembrie și 23 octombrie avem sezonul Balanței, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Balanței, guvernați de Venus. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. 

Pe 22 septembrie, când Soarele intră în Balanță(Echinocțiul de toamnă), trecem de la meticulozitatea Fecioarei la nevoia de armonie a Balanței. Vom căuta pacea și vom fi dispuși să negociem. 

Sezonul Balanței din 2024 nu este unul simplu. Este unul norocos pentru că Soarele va face un trigon cu Jupiter din Gemeni. În plus, vom avea două eclipse pe axa Berbec-Balanță.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/Ascendent în Berbec  

Soarele traversează casa a șaptea și va pune reflectoarele relațiile personale, în special cele romantice. Cei aflați într-o relație trebuie să investească mai mult efort în consolidarea acesteia. Cei singuri vor fi mai disponibili în a interacționa cu oameni diferiți. Spiritul de echipă este esențial până pe 23 octombrie.

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Taur/Ascendent în Taur  

Soarele se va afla în casa a 6-a. Timp de o lună trebuie să găsiți un echilibru între ceea ce faceți pentru voi și ceea ce faceți pentru alții. Cu ce mai rămâneți pentru voi? Este important să vă ocupați de activitățile din care să aveți și beneficii personale. Acordați atenție sănătății, stresului zilnic și modului în care acesta vă afectează viața și rutina. Așteptările voastre față de colegi ar trebui revizuite.

Gemeni/Ascendent în Gemeni  

Soarele stă timp de o lună în casa a 5-a, cea a iubirii și a plăcerilor. Aveți nevoie de relaxare și distracție. Creativitatea este și ea la cote imense, așa că ar fi ideal să începeți să vă explorați o pasiune. Soarele va fi în trigon cu Jupiter din semnul vostru, acest aspect vă va aduce romantism. Încercați să aduceți bucurie în viața voastră și să vă înconjurați de oameni care fac același lucru. Cupidon vă va face pe plac. 

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac  

Soarele tranzitează casa a 4-a, până pe 23 octombrie. Familia va fi pe primul loc. Urmează o perioadă în care vei fi mai dispus pentru a comunica cu rudele, a le vizita și a participa la tot felul de evenimente alături de acestea. Casa va primi mai multă atenție din partea ta. Soarele își dorește să aduci prospețime și îmbunătățiri în locul în care petreci timp important. 

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Leu/Ascendent în Leu  

Guvernatorul tău, Soarele, va sta în casa a 3-a în următoarea lună. Este perioada ideală să vorbiți mai mult, să scrieți sau să vă exprimați ideile. Trigonul dintre Soare și Jupiter îi va ajuta pe cei are au de susținut examene, organizat călătorii sau care au de luat decizii importante. Relațiile cu frații și surorile se pot îmbunătăți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară  

Soarele tranzitează casa a 2-a până pe 23 octombrie. Este momentul perfect pentru un bilanț financiar, pentru a căuta echilibrul între venituri și cheltuieli. Soarele vă încurajează să folosiți talentele pentru monetizare. Vor fi și venituri în plus, dar și cheltuieli pe măsură. Nu renunțați repede la nicio negociere!

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Balanță/Ascendent în Balanță  

În primul rând, trebuie să vă spunem: La mulți ani! Soarele se află în semnul vostru până pe 23 octombrie. Este momentul să vă concentrați asupra propriei persoane, fie că este vorba despre aspectul fizic sau felul în care vă prezentați în fața lumii. Din fericire, în 2024, sezonul vostru beneficiază și de un trigon cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că veți reuși să vedeți jumătatea plină a paharului. Și că viața va fi generoasă cu voi. Nu ezitați în a vă pune pe primul loc. Nuu mai așteptați validarea celorlalți! Eclipsa de Lună/Luna Nouă de pe 2 octombrie poate fi un moment extraordinar pentru a o lua de la capăt. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion  

Soarele va fi în casa a 12-a. Până pe 23 octombrie, este timpul pentru introspecție și retragere. Simțiți nevoia să faceți ordine în relațiile personale și profesionale. Vă vor vizita fantome ale trecutului. Nivelul de energie va fi destul de scăzut. Anumite probleme de sănătate mai vechi vor ieși la iveală, și va fi timpul să le rezolvați.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător  

Soarele se mută în casa a 11-a. Acest tranzit vă va oferi multe oportunități pe plan social și vă va cere mai mult timp pentru planuri. Socializarea va conta enorm, iar voi veți fi în centrul atenției. Dacă veți încerca să mulțumiți pe toată lumea, s-ar putea să vă neglijați pe voi. Aveți nevoie de compania oamenilor și de interacțiuni constante.

Capricorn/Ascendent în Capricorn  

Cu Soarele în casa a 10-a, zona carierei va fi cea mai importantă până pe 23 octombrie. Dacă mai punem la socoteală că acest sezon va beneficia și de două eclipse, este posibil să apară schimbări serioase. Trigonul Soarelui cu Jupiter vă poate aduce un nou loc de muncă sau alte condiții la locul actual. Veți avea mai multă vizibilitate, însă aveți grijă că aceasta poate veni și cu riscuri.

Vărsător/Ascendent în Vărsător  

Soarele tranzitează casa a 9-a. Veți avea un dor de ducă fantastic până pe 23 octombrie! Așa că astrele vă încurajează, în primul rând, să călătoriți cât mai des. Sau măcar să planificați o călătorie mult dorită. Urmează o perioadă nemaipomenită pentru expansiune, studiu și aventură. Acordați atenție suplimentară actelor și chestiunilor juridice. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Pești/Ascendent în Pești  

Soarele tranzitează casa a 8-a. Veți acorda atenție suplimentară pentru finalizarea unor tranzacții financiare. Vă veți confrunta cu noi cheltuieli care vor afecta bugetul la comun. Investițiile sunt posibile, însă trebuie să fiți atenți și să negociați ferm. Până pe 23 octombrie, multe dintre fricile voastre pot deveni realitate. Orice criză se poate transforma într-o mare oportunitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel