Ce aduce Marte pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 20 iulie, Marte intră în Gemeni. Iată cum îi influențează acest tranzit pe nativii acestui semn de foc.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie.

Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va tranzita curând Casa a șaptea, unde se află deja Jupiter. Trebuie să ai foarte mult în vedere riscurile de infidelitate în perioada următoare. Pentru că atunci când Marte intră în această casă a relațiilor și se întâlnește și cu Jupiter, îți vin tot felul de idei legate de acest lucru. Și te lași dus de un impuls de moment. 

Așadar, indiferent dacă te afli într-o relație oficială sau una neoficială, există riscuri. Poate mergi la un eveniment, cunoști niște oameni și pui ochii pe cineva. Sau cineva pune ochii pe tine. 

Ai grijă, fiindcă odată cu aceste tranzite ale lui Marte și Jupiter în Casa a șaptea, nici nu ne mai pasă de moralitate, legi, societate. Mai degrabă vei pune preț pe acea latură animalică din tine. 

Dacă ești un nativ singur, poți să fii sigur că are balta pește. Dacă până acum ți se părea că nu apare nimeni de nicăieri, acum pare că sunt prea mulți posibili parteneri și nu știi ce să alegi mai întâi. 

Dacă rămâi într-o relație blazată și plictisitoare, ai face bine să schimbi ceva. Pentru că Marte irită, aduce ceartă. Dar și împăcare pe măsură, care va fi foarte dulce. 

Cumva, cearta și discuțiile în contradictoriu sunt chiar încurajate de acest tranzit. Ca să poți renunța la orgoliu și să afli ce își dorește cu adevărat partenerul. 

Poți să vezi și: Trăsături de caracter ale femeii Săgetător. Ce iubim la ea, pe lângă independență și spiritul liber?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel