Ce aduce Marte pentru Rac/Ascendent în Rac până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Peste cinci zile, Marte își începe tranzitul în semnul Gemenilor. Vezi ce îi așteaptă pe nativii Rac!

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Rac/Ascendent în Rac

Tranzitul lui Marte în Casa a douăsprezecea nu este unul dintre cele mai plăcute, în ceea ce te privește. Pentru că atunci când discutăm despre această casă, din punct de vedere teoretic, avem în vedere spitale, azile, instituții îndepărtate, o zonă în care nu avem atât de mult acces. Desigur, nu înseamnă că toți nativii Rac vor avea de-a face cu acestea, însă Marte în Casa a douăsprezecea se bate cu subconștientul nostru. Este ca și cum vei fi ca o marionetă, pentru că nu vei avea atât de mult acces asupra vieții. Și în primă fază, ai tendința de a te autosabota. Sau de a insista cu niște vicii, cu niște obiceiuri nepotrivite sau cu oamenii care nu îți fac bine.

De asemenea, ai tendința de a te sacrifica mai mult decât este cazul sau de a te victimiza în exces. Ai impresia că ai tot timpul inamici, că ești foarte ghinionist și că viața doar ție îți dă toate relele din lume. Însă trebuie să renunți la această stare, pentru că așa este viața. 

Care este sfatul astrologului? Sănătatea este foarte importantă în timpul acestui tranzit, în primul rand a ta și abia apoi a celorlalți apropiați. Este un moment să faci un pas în spate. Chiar și în carieră, este indicat să faci un pas în spate și să analizezi. Să aștepți, pentru că Marte va intra în semnul tău pe data de 4 septembrie, iar în acel moment o să îți recapeți puterea. Momentan, va fi mai degrabă vorba despre puterea ta interioară. 

Poți să te gândești mai mult la propriul subconștient. Poate o să îți dai seama că tu singur te-ai pus în niște ipostaze care nu ți-au făcut bine. Trebuie să înțelegi foarte clar că merită să stai departe de oameni, obiceiuri sau lucruri care nu îți priesc. Oricât de greu ar fi, trebuie să faci aceste schimbări până în luna septembrie a acestui an. Relația cu sănătatea mintală este foarte importantă. 

Totodată, să nu te superi daca, din când în când, vei petrece mai mult timp singur. Solitudinea cu Marte în Casa a douăsprezecea este o adevărată comoară. 

Vezi și acest articol: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel