Ce aduce Marte pentru Pești/Ascendent în Pești până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii acestui semn de apă!

Marte va intra mâine în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie.

Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Pești/Ascendent în Pești 

La tine, Marte va intra mâine în Casa a patra a familiei. Așa că apar multe evenimente în familie, la care nu trebuie neapărat să participi, dar despre care discuți cât este ziua de lungă. Afli că cineva din familie fie s-a mutat, fie s-a despărțit, fie s-a căsătorit. Sau că anumiți membrii din familie se ceartă, tot felul de scenarii pot apărea la acești nativi. Sau te poți aștepta ca cineva să te sune, să îți scrie, chiar dacă nu a mai făcut asta de multă vreme.

Marte în Casa a patra, indiferent de ceea ce se întâmplă în familie, aduce o stare de neliniște permanentă. Să ne amintim că a patra casă în astrologie este legată de interiorul nostru, de acasă interior și când Marte este acolo, aduce scandal. Pentru că intră în semnul Gemenilor, azi poți avea un scandal, iar mâine altul, legat de alt subiect. Și te ia durerea de cap.

De asemenea, trebuie să ai mare grijă la ceea ce se întâmplă prin locuință, daca se strică anumite obiecte. Sau poate îți vei dori să schimbi ceva, mobilierul, să renovezi, să aduci detalii noi în casă. Lui Marte în Gemeni îi plac și accesoriile. 

În final, Marte te ajută și să te muți, dacă deja ai amânat momentul acesta. Dar și să vinzi o casă, să cumperi o casă, ori un teren.

Per total, tranzitul lui Marte în Casa a patra, deși aduce irascibilitate, are scopul de a te face mai curajos și de a avea limite. 

Ai în vedere și: Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel