Ce aduce Marte pentru Leu/Ascendent în Leu. Simți pofta de a câștiga!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Previziuni pentru Leu și Ascendent în Leu

Începem cu o veste bună pentru tine: Este un tranzit nemaipomenit! De ce? Marte tranzitează casa a zecea, cea a carierei și reputației. Îți aduce foarte multă ambiție.

Când oamenii își iau concediu și pleacă în vacanță, tu îți găsești motivația. Dar nu doar atât, ci și dragul de a demonstra și de a lupta. Devii mai autoritar și interacționezi cu persoanele importante de la locul de muncă.

Pluto retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător: „Iau amploare schimbări DRASTICE și transformări RADICALE!”

Ar putea apărea și niște conflicte, dar acestea te vor pune pe tine în valoare. În momentul în care spui ce îți dorești și ce nu ți se pare corect, vei deveni mai activ și mai implicat în ochii oamenilor. Nu contează că nu vor face cum îți dorești.

La serviciu, tranzitul lui Marte în casa a zecea este perfect. Vine cu pofta de a câștiga, de a avansa și a progresa. Ești dispus să lupți mult pentru asta.

Însă pe plan personal, acest tranzit nu este atât de benefic. Nu reușești să te conectezi cu cealaltă persoană. Ești doar în capul tău și nu empatizezi deloc. Îți lipsește și toleranța. Vei vrea să faci pe șeful și acasă.

Daniela Simulescu îți recomandă să te folosești de iuțeala acestui tranzit doar la serviciu. Când ești acasă, ia decizii doar atunci când trebuie.

Numerologie. Previziuni anuale în funcție de ziua în care te-ai născut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel