Ce aduce Marte pentru Leu/Ascendent în Leu până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

În doar câteva zile, Marte își va începe tranzitul în Gemeni. Iată cum îi afectează pe nativii Leu și cei cu ascendent în acest semn de foc!

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie.

Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Tu vei fi sufletul petrecerii! Marte intră în Casa a unsprezecea, unde se va întâlni și cu Jupiter. Nu stai deloc pe acasă, mergi la evenimente, la petreceri. Te distrezi, te gândești la mare, la munte, ești pe drumuri, însoțit de tot felul de oameni. Am putea spune că, la nivel teoretic, pare foarte superficială viața ta. Dar adevărul este că ai tras destul în ultimul timp cu Marte în Casa a zecea a carierei. Cel mai probabil, la serviciu s-au întâmplat tot felul de lucruri, de decizii luate. Ori azi ți s-a spus ceva, iar mâine altceva.

Deci, nu ai avut timp să te odihnești. Nici cu tranzitul lui Marte în Casa a unsprezecea nu vei avea prea mult timp de odihnă, însă de data aceasta, Marte te ajută să cunoști oameni, să îți faci alte conexiuni și, pe scurt, să te lași inspirat. De asemenea, în curând, și Soarele va intra în semnul tău. Așa că este un moment nemaipomenit să te lași inspirat. Ai nevoie de oameni cu povești impresionante, pe care merită să îi asculți, atât online, cât și offline. 

Ai nevoie de scenarii de viață, din care să culegi cât mai multe învățăminte. Îți trebuie nectarul înțelepciunii din viața celorlalți. Când prietenii îți lansează o invitație pe undeva, nu o refuza. Și tu, la rândul tău, îi poți invita pe undeva. Toată viața ta între 20 iulie și 4 septembrie trebuie să fie foarte efervescentă. 

Și chiar daca nu ai bani sau disponibilitate pentru concediu, încearcă să îți faci viața mai frumoasă în fiecare zi și în propria curte. Ori în fața blocului. Indiferent de vârstă. 

În final, spiritul de echipă este foarte important.

Ai în vedere și acest articol: Horoscop 2024 Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel