Ce aduce Marte pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni. Este momentul să te retragi!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Previziuni pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni

După toată agitația prin care ai trecut, începe o perioadă de retragere. Până acum, ai fost favoritul astrelor. Te-ai bucurat de multe beneficii și de sprijin. Începând cu 9 iunie, Marte pășește în casa a douăsprezecea.

Dintr-o dată, devii mult mai interesat de fațetele nevăzute ale vieții. Adică de tot ceea ce înseamnă activități spirituale.

Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Daniela Simulescu te sfătuiește să stai departe de oameni dubioși, de încurcături și de cârdășii. Acest tranzit are darul de a te împinge către anumite zone mai neobișnuite. Poți fi la granița dintre moral și imoral. Nu trebuie să ajungi în poziția în care să te gândești ce este corect de făcut și ce nu.

Stai departe de oamenii care ți-au făcut rău. Nu este de datoria ta să îi schimbi. În plus, astrologul îți recomandă să îți analizezi volumul de muncă. Întreabă-te de ce te poți ocupa cu adevărat și de ce nu. Cel mai eficient lucru pe care îl poți face este să prioritizezi.

Un ultim sfat al Danielei Simulescu este să dormi cât mai mult, să te relaxezi și să te odihnești. Toate aceste sunt binevenite, după ce toate planetele ți-au vizitat semnul.

Numerologie. Previziuni anuale în funcție de ziua în care te-ai născut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel