Ce aduce Marte pentru Fecioară. Dor de ducă și ambiție

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Iată care sunt previziunile astrologului pentru nativii Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Marte tranzitează casa a noua. Ce trebuie să faci? Între 9 iunie și 20 iulie, trebuie să călătorești, să te plimbi sau să mergi în drumeții. Ai un dor de ducă pe care, dacă nu îl pui în aplicare, va deveni o mică frustrare interioară.

Daniela Simulescu îți recomandă să nu stai deloc. Trebuie să existe o formulă, indiferent de vârstă, de statutul tău sau de locul în care te afli. Poate fi și o mică vizită într-o localitate apropiată! Este necesar să faci drumuri. Chiar dacă nu există motiv, îl vei găsi, conform astrologului.

De ce sunt Fecioarele atât de critice? Intențiile acestora sunt bune, dar nu sunt percepute cum trebuie!

Totodată, este o perioadă bună pentru cei care vor să învețe. Marte mai are un dar, acela de a aduce și multă ambiție.

Cu toate acestea, astrologul are o singură teamă cu privire la ce îți aduce acest tranzit: ai putea considera că dreptatea ta este absolută și te poți lupta pentru ea cu toată lumea din jur. Mai ușor cu momentele în care vrei să faci pe lupul moralist!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel