Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță. Compromisuri și disensiuni în cuplu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru zodia Balanță.

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului, în timp ce semnul Taurului este asociat cu confortul, resursele și propriul ritm. Între 9 iunie și 20 iulie, lupta pentru siguranță va fi prioritară.

Trebuie să ținem cont că Marte nu se simte bine în Taur. Fiind simbolul agresivității și furiei, în Taur încearcă să-și înfrâneze impulsurile, ceea ce duce la frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu te grăbești, să evaluezi și să lucrezi cu resursele disponibile în prezent. Astrologul Daniela Simulescu compară această situație cu o "frână".

Pe 11 iunie, Marte va forma un careu cu Pluto din Vărsător, un aspect care favorizează acțiunea și dinamismul, dar care va aduce și lupte serioase de putere.

Balanța în 2024: Concentrare pe nevoile personale

Previziuni pentru Balanță și Ascendent în Balanță

La tine, Marte tranzitează Casa a opta. Aici regăsim, în primul rând, resursele partajate cu alții, cum ar fi moștenirile, banii din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele și pensia alimentară. În continuare, discutăm despre sexualitate, intimitate și cele mai intense fantezii ale noastre. De asemenea, includem schimburile de energie, tabuurile și conexiunile profunde.

De asemenea, pentru acești nativi, Marte guvernează Casa a șaptea. S-ar putea ca aici, în perioada 9 iunie-20 iulie, să apară foarte multe negocieri, dar și momente în care trebuie să faci compromisuri pe plan financiar. Pentru că atunci când facem referire la Casa a opta, discutăm și despre resursele pe care le împărțim cu alții, mai ales cu partenerul.

Poate că voi vă doriți să mergeți într-un anumit loc în vacanță, dar partenerul o să îți spună că nu aveți bani și trebuie să luați în calcul altă variantă. Așa că pot apărea tot felul de discuții și disensiuni în cuplu pe această temă. Va trebui să faci negoieri și compromisuri, dar spre binele tău. Nu te comporta într-un mod pueril și nu fii încăpățânat, doar pentru că vrei tu să fie ca tine.

Viața intimă va fi destul de dinamică pentru tine. Totodată, cu Marte în Casa a opta, ai tendința să te pui în situații de criză sau în unele extreme. Ai grijă, nu risca atât de mult.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel