Ce aduce Marte în Gemeni pentru Berbec/Ascendent în Berbec până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 20 iulie, Marte își începe tranzitul în semnul Gemenilor. Iată la ce trebuie să se aștepte primii nativi ai zodiacului, precum și cei cu ascendent în acest semn.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău! Așadar, această schimbare de semn ție îți va prii foarte mult. Mintea îți merge de minune, înveți, studiezi, pui în practică, citești foarte mult, iar curiozitatea ta va fi la cote înalte. O să fii curios din cale-afară! Este drept că, din această cauză, nimeni din anturaj nu te va mai suporta. Vrei să le știi pe toate și ajungi la concluzia că informația este cea mai prețioasă.

Mintea ta va fi precum un motor care se învârte constant și care are nevoie de combustibil. Marte este combustibilul. Fiindcă intră în Gemeni, de ce are nevoie? De multă informație. Chiar dacă nu le folosești pe toate în mod practic, ai nevoie să știi. Cu Marte în Casa a treia, te plimbi mult, te miști, întâlnești oameni noi, îți faci conexiuni, mergi la evenimente, te vezi cu oamenii din familie.

Apare și o zăpăceală, pentru că te ocupi de mai multe lucruri deodată. Dar asta s-ar putea să te ajute să alergi după mai mulți iepuri. Nu contează dacă nu vei prinde niciunul. 

Marte se va întâlni și cu Jupiter, iar acesta este un lucru minunat. Pentru că este posibil să cunoști niște persoane care să te ajute enorm. Poți primi și oportunități profesionale sau sociale, de ce nu. Poți să apelezi la o reconversie profesională și ai ocazia să înveți lucruri noi. 

Marte va face un careu cu Saturn pe 10 august și un careu cu Neptun pe 3 septembrie. Graba strică treaba. Când nu îți ies lucrurile din prima, nu te lăsa influențat de alții și nici de poveștile lor. 

Ai mare grijă și la drumuri, la condus, la viteză și la călătorii.

Ai în vedere și acest articol: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel