Ce aduce luna noiembrie pentru Taur? „Familia o să fie atât sursa fericirii, cât și cea a nefericirii tale!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Care sunt previziunile lunii noiembrie pentru al doilea semn al zodiacului? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, vine cu vești.

Noiembrie ne aduce o perioadă de respiro după trecerea sezonului eclipselor, iar finalul anului se apropie rapid. Cu toate acestea, penultima lună a anului 2024 vine încărcată de evenimente semnificative care vor avea un impact de durată, nu doar pentru acest an sau pentru următorul, ci pentru mult timp în viitor.

Horoscop 2025 Taur

Horoscop Taur/Ascendent în Taur NOIEMBRIE 2024

Trebuie să știi că pentru tine începe o călătorie îndelungată, cu multe transformări în ceea ce privește zona carierei! Pluto intra definitiv în Casa a zecea, pentru următorii douăzeci de ani! Așadar, indiferent de vârsta pe care o ai, acest tranzit vine cu foarte multe transformări. De asemenea, unii nativi își pot schimba domeniul de activitate cu altul la care nu s-ar fi gândit niciodată! Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă următoarele: dacă ai terminat școala și îți cauți o meserie sau o profesie, să fii cât se poate de flexibil. Să nu te angajezi undeva doar de dragul de a o face, cu gândul că vei rămâne acolo în următoarele decenii, pentru că lumea nu va mai fi așa cum a fost și trebuie tot timpul să fii pregătit să îți iei bocceluța și să schimbi domeniul, locul de muncă sau chiar și țara în care lucrezi.

Pluto are această capacitate de a crea anumite schimbări în subconștientul nostru și când și în exterior se întâmplă ceva, să reușim să ne dezlipim de acolo, să ne dezrădăcinăm. Sau să distrugem ce era vechi, ca să lăsăm spațiu pentru ceea ce este nou. Cu Pluto în Casa a zecea, s-ar putea să apară ciocniri și cu tot ceea ce înseamnă autoritate. Și cum Uranus este în semnul tău, va fi mai dificil. Brusc, îți vei da seama că ai nevoie de mai multă libertate. 

De asemenea, dacă până acum erai mai conservator, mai tradițional, acum s-ar putea să îi șochezi pe cei din jur și să nu mai fii de acord cu regulile și cu tot ce ți s-a impus până în prezent.

Totodată, trebuie să îți aducem aminte de faptul că vei avea o Lună Plină în semnul tău la jumătatea lunii noiembrie. Atunci, s-ar putea să apară un moment în care să zici "Stop, până aici!” Dacă mai avem în vedere și faptul că Marte se mai duce în Casa a patra, să știi că familia s-ar putea să fie sursa nefericirii tale, dar și sursa fericirii. Depinde de la caz la caz și de cât de bine te înțelegi cu cei dragi. Dacă până acum au fost tensiuni între tine și ei, să știi că din noiembrie încolo, acestea s-ar putea să se întețească. Însă, dacă a fost liniște și pace, pot apărea anumite probleme, tocmai ca să te facă să îi cunoști mult mai bine pe cei dragi. 

În orice caz, liniște acasă nu vei avea în noiembrie. 

Îți recomandăm să citești și următorul articol de pe Astrosens: Mitologia zodiei Taur: o legendă despre sacrificiul în iubire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel