Ce aduce luna noiembrie pentru Scorpion? „Toate eforturile de acum vor fi răsplătite!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop noiembrie 2024. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile lunare pentru fiecare semn al zodiacului!

Astrele nu ne dau o pauză nici în luna noiembrie. De ce spunem asta? Marte se va duce în semnul Leului, unde se pregătește de retrogradare. Saturn își va opri retrogradarea, iar Pluto se va muta definitiv în Vărsător. Putem spune că ultima lună a toamnei ne pregătește pentru schimbări drastice.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion NOIEMBRIE 2024

Începem cu o veste importantă. Pe 4 noiembrie, Marte, guvernatorul tău, se duce în casa a zecea. Acolo va și retrograda în decembrie. Până pe 6 ianuarie, va fi una dintre cele mai importante perioade pe plan profesional. Unii vor avea parte de evenimente, dar alții nu vor fi implicați direct în acestea.

La nivel organizațional sau în echipa din care faci parte, apar tot felul de schimbări, tatonări, mișcări. Orice criză este o mare oportunitate. În momentul în care vezi că cineva nu știe ceva sau dacă există un proiect pe care nu-l preia nimeni, tu ar trebui să zici „Eu!”. Fii cât mai prezent. Mergi la șefi, vorbește cu ei, spune-le că vrei cât mai mult, cere-le proiecte și părerea. La anul, toate eforturile de acum vor fi răsplătite. De exemplu, poți primi mai mulți bani, o funcție mai bună sau un alt loc de muncă.

Misterele zodiei Scorpion. ZECE ciudățenii care îți vor schimba percepția despre ei

Pentru unii, s-ar putea ca din noiembrie să apară situații în care să zică „Gata, nu mai suport. Aici trebuie să fac ceva, trebuie să plec.” Până acum, nu ai fi plecat, ci ai fi lăsat de la tine. Dar vine Marte, care te înțeapă și îți dă curaj. Deci, dacă ai așteptat momentul, din noiembrie este cazul să faci CV-uri, să cauți și să mergi la interviuri.

Marte nu este răbdător. Mai mult decât atât, dacă îți dorești să lucrezi în străinătate sau să te întorci să lucrezi în țară, următoarele luni sunt foarte bune pentru tine. Chiar dacă Marte nu are răbdare, are altceva din plin, anume ambiție.

Ce mai trebuie să reții? Chiar la începutul lunii, pe 1 noiembrie, avem o Lună Nouă în semnul tău. Ai chef să schimbi, să treci la altă etapă. Acum nu mai ai nicio scuză.

Saturn este retrograd în casa a cincea, asociată cu iubirea și stima de sine. Până pe 15 noiembrie, ai nevoie să înveți cum să te iubești pe tine însuți, fără a depinde de aprobarea celorlalți. Dar acesta nu este un proces ușor, ci unul care implică momente de introspecție și o exigență mai mare față de viață. Saturn nu îți va mai permite să te bucuri de plăcerile obișnuite. Sentimentul de gol interior nu îți va da pace.

Horoscop 2025 Scorpion

Totodată, până pe 20 noiembrie, Pluto este în casa a treia. Îți reamintește că mintea este cea mai prețioasă armă. Modul în care o hrănești te ajută fie să câștigi, fie să pierzi. Reține că nu există cale de mijloc. Acum este momentul să iei decizii importante legate de locul în care te vei stabili. Acestea pot viza familia, locuința sau o eventuală mutare.

La finalul lunii, Mercur va retrograda în casa a doua. Începând cu data de 20 noiembrie, pot apărea niște cheltuieli suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel