Ce aduce luna noiembrie pentru Săgetător? „Mintea ta va fi copleșită!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop noiembrie 2024. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile lunare pentru fiecare semn al zodiacului!

Astrele nu ne dau o pauză nici în luna noiembrie. De ce spunem asta? Marte se va duce în semnul Leului, unde se pregătește de retrogradare. Saturn își va opri retrogradarea, iar Pluto se va muta definitiv în Vărsător. Putem spune că ultima lună a toamnei ne pregătește pentru schimbări drastice.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător NOIEMBRIE 2024

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că Mercur va retrograda în semnul tău. Pe data de 2 noiembrie, acesta va intra în semnul tău, iar pe 29 noiembrie își începe retrogradarea. Efectele retrogradării se resimt încă de când planeta intră în semnul contaminat.

Ce se va întâmpla? Pot apărea foarte multe încurcături. Dacă ai ceva de organizat, ține-te bine! Pregătește-te cu multă reziliență, răbdare și rezistență la stres. Mintea ta s-ar putea să dea rateuri. Poate pentru că e prea aglomerată, poate ai foarte multe pe cap sau, și mai simplu, pentru că așa e viața. Este posibil să dai de multe situații încurcate și în exterior.

Zodia care trece printr-o perioadă de transformare majoră

Trebuie să ai grijă la ce promisiuni faci, la ce planuri, la ce semnezi și la ce decizi. De ce? Pentru că toate acestea vor fi oarecum reluate în luna decembrie. De asemenea, Mercur retrograd îți va aduce aminte situații din întregul an pe care le-ai tratat cu indiferență, le-ai băgat sub preș sau le-ai evitat. Acum, spre final de an, când îți e lumea mai dragă, te trezești cu ele. Poate fi vorba de oameni, proiecte, minciuni sau chestii pe care le-ai acoperit. Dar să știi că mintea ta va fi copleșită.

Ce mai trebuie să reții? Saturn își oprește retrogradarea în casa a patra. Problemele ce țin de zona imobiliară sau de oamenii dragi din familie încep să se rezolve. Dar nu se va întâmpla precum într-un basm. De exemplu, dacă ai avut un părinte bolnav și ai fost foarte speriat, nu înseamnă că se vindecă dintr-o dată, însă starea lui se poate ameliora și tu devii mai liniștit. Saturn în casa a patra, fie retrograd, fie direct, te duce în vâltoarea vieții și îți arată că trebuie să te maturizezi, să fii adult și să accepți ceea ce se întâmplă în viața ta.

CINCI zodii primesc mingi de foc de la astre! Ce trebuie să învețe până în 2025?

După care, mai e necesar să știi că Marte se duce în casa a noua, unde va și retrograda în decembrie. E o perioadă foarte bună pentru cei care vor să plece din țară sau să se întoarcă, pentru cei care vor să-și găsească un alt loc de muncă sau vor să studieze. Este nevoie să fii mai deștept, conform Danielei Simulescu. Va trebui să-ți vezi interesul și să nu te chinui. Totodată, acordă-i vieții încredere și provoacă-te mai mult. Marte în casa a noua adoră aventura, călătoriile, îndrăzneala și deciziile serioase. Acest tranzit își mai dorește să te conectezi cu alte clase sociale și cu oameni deștepți. Fii și oportunist. Ai nevoie să-ți vezi interesul cât mai mult.

Pe 19 noiembrie, Pluto iese de tot din casa a doua. În sfârșit, poți începe să-ți construiești o strategie financiară pe termen lung. Cât a fost în casa banilor, adică din 2008 până în prezent, probabil că ai luat-o de la zero sau a trebuit să schimbi radical. Ai pierdut sau ai câștigat bani. Acum, Pluto iese de aici și te lasă să-ți dai seama care este relația ta adevărată cu banii.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel