Ce aduce luna noiembrie pentru Gemeni? „S-ar putea să fii dus cu zăhărelul în relație!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Care sunt previziunile lunii noiembrie pentru al treilea semn al zodiacului? Redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu vești.

Noiembrie ne oferă o pauză după sezonul eclipselor, iar sfârșitul anului se apropie cu pași repezi. Totuși, această penultimă lună a anului 2024 este plină de evenimente importante, care vor avea un impact de lungă durată, nu doar pentru acest an sau pentru cel care urmează, ci și pentru mulți ani de acum înainte.

Horoscop 2025 Gemeni

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni NOIEMBRIE 2024

Trebuie să știi că în luna noiembrie, Mercur, guvernatorul tău, va retrograda. Discutăm despre ultima retrogradare din anul 2024. Și se va întâmpla exact în Casa a șaptea a relațiilor. Anul acesta a început cu același aspect. Recomandarea principală? Să nu promiți mai mult decât este cazul partenerului, să nu îl faci nici pe el să îți promită foarte multe. Nu trebuie să îți minți partenerul, dar nici să crezi tu 100% tot ce auzi, pentru că s-ar putea să fii dus cu zăhărelul tocmai ca să nu existe tensiuni, conflicte, ori ca să treci repede peste anumite probleme.

Cu Mercur retrograd în Casa a șaptea, s-ar putea să te reîntâlnești și cu foști parteneri, să te caute, ori, de ce nu, să îi cauți tu. De obicei, orice se întâmplă pe Mercur retrograd nu este neapărat de bun augur, așa că ai grijă să nu te îmbeți cu apă rece. Ai mare grijă din acest punct de vedere. Dacă este luna aceea în care ai decis să divorțezi sau să intri într-o relație, trebuie să știi că lucrurile nu se vor întâmpla pe repede înainte în sectorul amoros. Totul va fi precum un melc, va merge cu încetinitorul. 

Marte este în Casa a doua până pe 4 noiembrie și poate să vină cu alte cheltuieli neprevăzute, care te enervează. Pot apărea și surprize pe plan financiar, vei fi neliniștit în legătură cu acest sector la început de lună.

Ce mai trebuie să reții? Saturn își oprește retrogradarea în Casa a zecea a carierei. Așa că s-ar putea, de acum încolo, să îți dai seama mult mai bine de ceea ce îți dorești pe plan profesional. Dar bineînțeles, nu vei obține repede aceste rezultate. Sfatul astrologului Daniela Simulescu este să ai și un obiectiv pe termen lung. Să nu te gândești că luna viitoare îți vei schimba total cariera sau locul de muncă, ori atitudinea față de șefi. Trebuie să știi că într-un an sau doi vrei să ajungi într-un anumit loc. De ce? Pentru că lui Saturn îi plac planurile pe termen lung, dar și cele care se construiesc cărămidă cu cărămidă. 

Din păcate, Saturn, fie el direct sau retrograd în Casa a zecea și nu numai, îmbătrânește și maturizează. Te vei simți mai obosit, mai fără chef, dintr-o dată nu o să mai ai dorința să ieși în oraș ca altădată, pentru că ești adult și trebuie să te ocupi de probleme serioase. 

Îți recomandăm să vezi și: Mitologia zodiei Gemeni: legenda unei iubiri nemuritoare dintre frați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel