Ce aduce luna noiembrie pentru Capricorn? „Te afli într-o negociere permanentă!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop noiembrie 2024. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile lunare pentru fiecare semn al zodiacului!

Astrele nu ne dau o pauză nici în luna noiembrie. De ce spunem asta? Marte se va duce în semnul Leului, unde se pregătește de retrogradare. Saturn își va opri retrogradarea, iar Pluto se va muta definitiv în Vărsător. Putem spune că ultima lună a toamnei ne pregătește pentru schimbări drastice.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn NOIEMBRIE 2024

Luna Nouă de pe 1 noiembrie îți aduce o nouă viziune asupra viitorului apropiat, dar și asupra tiparului oamenilor cu care te înconjori. Capeți o perspectivă nouă. Important este că vei fi cu adevărat pregătit pentru orice și vei reuși să transformi orice criză într-o mare oportunitate.

Pe 19 noiembrie, Pluto iese din semnul tău. Din 2008 până în prezent, acesta ți-a adus multe provocări. Acum, că îți părăsește semnul, nu trebuie să o iei razna. Pluto te-a învățat tocmai opusul, adică să ai autocontrol. Pluto vorbește despre control, despre profunzime și despre a te cunoaște pe tine. Iar acum, te cunoști mai bine decât alții din jurul tău. Îți cunoști fiecare centimetru și fiecare emoție.

Acum, Pluto va intra în casa a doua, timp de 20 de ani, și va începe să îți evalueze resursele. Dacă ești într-un loc unde nu câștigi banii corect, ți-ar putea crea probleme. În plus, dacă nu ai o relație bună cu banii, ți-ar putea aduce crize ca să îți arate ce înseamnă aceștia pentru tine.

Suntem în plin vârtej astral! Patru planete sunt retrograde în prezent și ne cer concentrare și seriozitate

Zona financiară nu este influențată doar de Pluto, ci și de faptul că Marte intră în casa a opta. Resursele pe care le primești din alte surse vor fi amenințate. Îți vei pune întrebarea „Cât dau eu și cât dai tu?”. Te afli într-o negociere permanentă. Dacă începi un proces de partaj, divorț sau succesiune, urmează câteva luni neplăcute. Evită să dai bani cu împrumut sau să te împrumuți oricum și oriunde. Ia doar cât ai nevoie, nici măcar cu un leu mai mult, fiindcă vei plăti pentru el.

Dar avem și câteva vești bune. Pe 11 noiembrie, Venus intră în semnul tău și îți oferă carismă. Saturn, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea pe 15 noiembrie. În sfârșit, începi să construiești, să te bazezi pe ceva și să ai încredere și în trecut, și în viitor.

Zodia care trebuie să își ajusteze relația cu banii până în 2025

Dar până când guvernatorul tău își oprește retrogradarea, să vedem ce îți mai aduce. Saturn este retrograd în casa a treia. Este un tranzit bun pentru tine, deoarece favorizează dezvoltarea personală. Comunici mai mult și ești dornic să înveți. Deși Saturn aduce o atmosferă sobră în jurul tău, vei reuși să găsești momente de umor și interacțiune. Mintea ta va fi un aliat valoros în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel