Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Săgetător până în martie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Azi, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii acestui semn de foc.

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce aduce Lilith pentru Săgetător și Ascendent în Săgetător?

La tine, Lilith se duce pe Casa a unsprezecea, iar Priapul pe Casa a cincea. S-ar putea să îți neglijezi copiii. Chiar o să pui preț pe ceea ce spune societatea în ceea ce îi privește. Dacă restul își duc copiii la dans, vrei și tu la fel să faci. Nu ții cont dacă ei își doresc asta sau dacă nu sunt buni în această activitate. Asta dacă ai copii mai mari.

Iar dacă ai copii mici, nu îi asculți. Nu vrei să îi auzi și să faci ca ei. Poate ai copii care vor să se căsătorească. La fel, nu vei fi de acord și te vei gândi doar la ce o să zică lumea. Acest aspect va fi o adevărată problemă la tine în următoarele noua luni, pui prea mult preț pe ce zic toți. Te obsedează atât de mult această idee, încât vei face rău familiei și oamenilor dragi din jurul tău. Ai foarte mare grijă la ce te raportezi în următoarele luni. Planurile pentru viitorul apropiat le vei face contaminat de ce zic alții, nu de ceea ce îți dorești cu adevărat tu sau copiii tai.

Însă, privind partea bună, Lilith te poate ajuta să fii mai autonom. Sau te ajută să îndrăznești mai mult. Găsești puterea de a te dezrădăcina, să nu mai depinzi așa mult de familie. 

Ai în vedere și: Ce va aduce Saturn retrograd pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător: „Nu ai tu puterea supremă asupra vieții!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel