Ce aduce Jupiter retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Cupidon îți dă târcoale de multe ori!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Peste două zile, Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni. Ce trebuie să știe nativii Vărsător?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Trebuie să fii mai vulnerabil, nu ești robot!”

Jupiter retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ei bine, pe tine Jupiter te ajută, indiferent dacă este în mers direct sau retrograd. Cât a fost direct și, să spunem că ai fost singur, te-a făcut să fii mai atent la anumite persoane, pe care le-ai studiat atent, chiar dacă nu prea erau cele potrivite. Acum, cu Jupiter retrograd, începi să faci mai multe nazuri, începi să ai anumite mofturi, să le găsești persoanelor pe care le placi tot felul de hibe. Ce îți recomandă astrologul Daniela Simulescu, cu Jupiter retrograd în Casa a cincea? Nu trăi o viață simplă! Nu te ocupa doar de muncă, copil, gospodărie, treburi casnice. Din când în când, ai face bine să mai mergi și la un concert, la operă, să mai faci și o investiție, de ce nu, poate alegi să înveți și un pic de educație financiară.

Cu Jupiter retrograd în Casa a cincea, Cupidon îți dă târcoale de multe ori, doar că tu va trebui să te uiți la el, să îi zâmbești înapoi și să refuzi toate săgețile pe care ți le pregătește. Să alegi mai degrabă calitatea, nu cantitatea, indiferent de numărul persoanelor care te plac. Ai nevoie de calitate și pe plan amoros, și pe plan financiar, dar și în ceea ce privește creativitatea. Nu trebuie să mergi la toate piesele de teatru, de exemplu, ci să alegi și tu doar câteva care îți plac și care îți fac bine. Nu are rost să te lauzi că ai mers la toate spectacolele din lume, ci important este să mergi la câteva, dar să înveți ceva util din ele cu adevărat.

Îți recomandăm să citești și următorul articol de pe Astrosens: Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel